Menu

Radu Perianu și Mihai Coteț, rodul fenomenului de contraselecție din PNL

f_350_200_16777215_00_images_banner1_perianu_cote_1.jpg

 

 

 

 

 

Dan Tapalagă subliniază în G4Media că în PNL s-a produs o contraselecție și printre altele, o enumără pe ”conrtraselectata” Alina Gorghiu.

”Contraselecția practicată metodic încă de la instalarea lui Klaus Iohannis la Cotroceni a adus în fruntea partidului în ultimii ani pseudo-lideri, politicieni care nu au realizat nimic în cariera lor „prin ei înșiși”, ci au fost impuși de sus, fără alt merit decât slugărnicia necondiționată față de Cotroceni. Alina Gorghiu, Florin Cîțu, Cătălin Predoiu, Iulian Dumitrescu, Sebastian Burduja, Lucian Bode sau Nicolae Ciucă nu au niciun cuvânt de spus în politică, dar au ajuns lideri importanți, miniștri, șefi de organizații locale. Contraselecția de la vârf s-a propagat spre baza partidului. Pseudo-liderii și-au ales locotenenții după chipul și asemănarea lor. Nici măcar la finalul mandatului, PNL nu reușește să se desprindă simbolic de șeful statului, omul care i-a tras în prăpastie. Pentru cine și pentru ce să tragă un liberal onest și competent? Care este perspectiva?” scrie Dan Tapalagă.

Adăugăm faptul că la contraselecția de la București se adaugă contraselecția din provincie. La Pitești, Radu Perianu și Mihai Coteț sunt și ei rodul acestui fenomen.

Gheorghe Smeoreanu

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN