Menu

Dezgustător și nociv. Camere de masturbare în grădinițe

f_350_200_16777215_00_images_banner1_masturbare_gradinita.jpg

 

 

 

 

 

Grădinițele din Germania vor avea așa-numite „camere de explorare sexuală”, unde copilașii sunt încurajați să se atingă singuri sau să participe la „jocuri sexuale” cu alți micuți.

„Fie că este vorba de camere de masturbare în grădinițe sau de publicitate pentru schimbarea sexului în școli, o mică revoluție politică în domeniul genului are loc în landurile germane...” , scrie activenews.ro preluând un articol publicat recent de Die Welt.

În landul german Renania de Nord-Westfalia, cel puțin două grădinițe intenționează să creeze spații intime, în care copilași de la cele mai fragede vârste să fie încurajați să se retragă pentru a se masturba.

Sau, cum explică conducerea unei grădinițe din localitatea Kerpen, „să se descopere și să se satisfacă fizic pe sine”.

Ziarul german Die Welt scrie despre faptul că grădinițele susțin că oferă „copiilor libertatea de a experimenta sexualitatea copilăriei”, insistând că „masturbarea este ceva normal”.

Mai mult, aceste unități de sexualizare a copiilor susțin că sistemul educațional consideră că a permite autosatisfacerea sexuală în incinta lor este o activitate „de o mare importanță”.

O altă grădiniță din același land, de data aceasta în localitatea Rheinberg, are camere special amenajate pentru „joaca de-a doctorul”, unde copiii sunt îndemnați își exploreze trupurile unii altora.

Potrivit regulamentului grădiniței, copiii sunt încurajați să își aleagă ce colegi doresc să „exploreze”, dar sunt rugați să facă acest lucru „cu grijă”, cerându-le în mod expres „să nu introducă nici un obiect în orificiile corpului” partenerilor de explorare.

În luna iunie, un alt ziar german, Bild, relata despre practici similare la o grădiniță din Hanovra.

Într-o notificare în zece puncte, trimisă prin e-mail, conducerea grădiniței îi informa pe părinți despre intenția de a introduce în program „joaca de-a doctorul”, în care micuții să se poată mângâia și examina unii pe alții.

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN