Menu

Nora lui Ciolacu e din Argeș

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ciolacu_nora.jpg

 

 

 

 

 

 

La sfârșitul săptămânii viitoare, singurul său copil al lui Marcel Ciolacu, Andrei Filip (24 de ani) se va cununa civil cu Iris Alexa Constantinescu (23 de ani). Cei doi au depus actele la Oficiul Stării Civile din Municipiul Buzău.

Viitori soți sunt studenți în anul V la Medicină, la Universitatea „Ovidius” din Constanța și, conform unor fotografii publicate pe site-urile de socializare, au o relație cel puțin din anul 2019.

Iris Alexa este de loc din Câmpulung Muscel, are o soră proaspăt admisă la facultate în București și conform unui articol publicat de un site local de știri în februarie 2023, mama ei „este foarte cunoscută în urbe”, ocupând postul de asistentă medicală la Unitatea de Primire Urgențe , scrie ReporterIS.

Ciolacu a amintit de Iris Alexa într-un interviu acordat postului de televiziune Digi24 în urmă cu doi ani: ”Cât timp trăia tatăl meu, ne strângeam cu adevărat mulţi. Am prieteni care nu aveau această tradiţie şi veneau de sărbători la noi în familie. Am menţinut această tradiţie. An de an ne strângem cu toţii. Eu i-am spus iubitei fiului meu. Să ştii regulile de la început: în prima zi de Paşti şi de Crăciun, noi ne strângem cu toţii la Buzău.”

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN