Menu

Mizerabilă treabă. Gutău a intrat în gura femeii care zice despre fostul soț că ”o are mică”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_alexandrescu_anca_11.jpg

 

 

 

 

 

 

Probabil ați văzut modul în care a fost insultat ca la ușa cortului primarul Mircia Gutău, împreună cu familia lui, la postul tv Realitatea Plus de către moderatoarea Anca Alexandrescu.

În câteva cuvinte, vreau să vă prezint contextul.

În urmă cu un an, revista Capital vorbea despre ” Maricel Păcuraru, patronul infractor de la Realitatea TV, înregistrat când recunoștea modul de operare: Unde găsesc fraieri, eu mă bag!”

Probabil că a găsit fraieri în rândurile opoziției de la Rm. Vâlcea.

Cu privire la  Anca Alexandrescu am citit, tot anul trecut pe site-ul ziariștii.com despre o ” Curvăsărie media la Realitatea Plus: a aflat fiica patronului, „mamă de 5 copii”, de la colega sa Anca Alexandrescu că Dan Andronic „o are mică”?!”

Așadar, la postul unui infractor, cineva care zice că fostul ”o are mică” îl bălăcărește pe cel mai bun primar al Râmnicului din ultimele decenii.

Precizez că nu eu, ci ziariști de la București, cunoscători ai unor situații, vorbesc despre ”patronul infractor” și soția soțului care ”o are mică”.

Moderatoarea a tot insistat că Mircia Gutău este infractor, condamnat pentru o mită de 20 de mii de euro. Las la o parte faptul că procesul s-a rejudecat și primarul a fost achitat, dar oamenii trebuie să știe că patronul postului a fost condamnat pentru o delapidare de 25 de milioane de euro și nu, nu a fost achitat.

În rest, ce să spun, nu așa îmi imaginam presa în 1990, când am făcut la mine acasă, cu niște colegi, primul cotidian privat din România. Moderatoarea l-a sunat pe primar dar nu l-a lăsat nicio clipă să vorbească. Iată câteva zeci de secunde din emisiune, ca mostră.

Emisiunea a fost nu presă, ci Inchiziție, ori judecată în cadrul defunctului PCR pentru ”averi ilicite”.

Comic este faptul că în emisiune am auzit-o pe Anca Alexandrescu spunând despre cineva că este ”odraslă de comunist”, în vreme ce tatăl său a fost absolvent de ”Ștefan Gheorghiu”.

În fine, nu am nimic cu niciun ziarist, cu niciun canal media, dar ceva mai lipsit de deontologie nu mi-a fost dat să văd.

Opoziția din Vâlcea lucrează mizarabil, iar campania începe să miroase urât.

Gheorghe Smeoreanu

embed video plugin powered by Union Development

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN