Menu

Sancțiuni contravenționale de peste 15.000 de lei la Suteşti şi Măldăreşti (Vâlcea)

f_350_200_16777215_00_images_afiseelectoralevalcea_santiuni-contraventionale.jpgPolițiștii Secției 3 Poliție Rurală Sutești, Secției 7 Poliție Rurală Măldărești, dar și ai posturilor de poliție arondate, au acționat ieri, 18 ianuarie, pe mai multe linii de muncă, aplicând sancțiuni contravenționale de peste 15.000 de lei.

La data de 18 ianuarie, polițiștii au organizat o acţiune pe linie economică, rutieră și de ordine publică, în comunele Pesceana, Glăvile, Amărăşti şi Creţeni, aplicând 16 sancțiuni contravenționale la regimul rutier, la Legea 61/1991, dar și pentru fapte de comerț ilicit.

Valoarea sancțiunilor aplicate se ridică la aproximativ 10.000 de lei și au fost reținute trei permise de conducere și un certificat de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii au confiscat mai multe produse alimentare expirate.

Pe parcursul acțiunii, polițiștii au depistat în comuna Amărăști, o autoutilitară condusă de un bărbat de 59 de ani, din municipiul Caracal, județul Olt, care transporta o bovină fără crotaliu și fără a deține documente sanitar-veterinare. Bărbatul a fost sancționat contravențional cu 1.000 de lei.

În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au constatat că autoutilitară figurează radiată din circulație de la data de 8 martie 2017.

Polițiștii au înregistrat un dosar penal pentru punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat.

La aceeași dată, polițiștii Secției 7 Poliției Măldărești și Posturilor de poliție Stroești și Slătioara au acționat în comuna Stroești, in vederea prevenirii si combaterii cauzelor generatoare de evenimente rutiere și pentru asigurarea ordinii și liniștii publice.

Au fost aplicate 14 sancțiuni contravenționale de peste 5.000 de lei, la regimul rutier, dar și în baza altor acte normative și a fost reținut un certificat de înmatriculare.

IPJ Vâlcea

NATIONAL - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN