Menu

VIDEO. Profil de autor - Adriana Soare Zăpăstrit, la Centrul Cultural Pitești

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_CCP---Adriana-Zapastrit.jpg

 

 

 

 

 

În cadrul proiectului cultural-educativ “Gânduri, rostiri, scrieri”, poeta Denisa Popescu, a avut-o invitată, de această dată, pe scriitoarea Adriana Soare-Zăpăstrit.

Zăpăstrit a debutat în mediul online. Postările sale, bine primite de cititorii virtuali, români din țară și din străinătate, au devenit, ulterior, cărți de hârtie. Vorbim despre ”Dau totul pentru un secret”, ”Cavalerii Mesei Oltenești, ”Veorica + Georgică = Love” și ”Gașca lui Mihuț”.

În aceste zile, Adriana Soare Zăpăstrit a trimis la tipar cel de-al cincilea volum de proză, inspirat de pandemia prin care trecem, intitulat sugestiv ”Ne-am s'Ars”. Ca și în cazul precedentelor scrieri, și aici, autoarea a ales să rostească adevărurile dureroase îmbrăcându-le în haina, mai ușor de purtat, a comicului de situație și de limbaj. Face, cu alte cuvinte, haz de necaz, așa cum au făcut românii întotdeauna, ca să poată supraviețui psihic.

Adriana Soare-Zăpăstrit este, în prezent, purtătoarea de cuvânt a Casei de Asigurări de Sănătate Argeș. A realizat, însă, ani buni, știri, reportaje și emisiuni de televiziune, la postul local ANTENA 1 Pitești”, a spus Denisa Poescu despre invitată.

embed video plugin powered by Union Development

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN