Menu

Ciudate lucruri se întâmplă cu antrenorul Eugen Neagoe

f_350_200_16777215_00_images_banner1_neagoe_eugen.jpg

 

 

 

 

 

 

Antrenorul echipei F.C. Argeș se pare că are de furcă nu cu jucătorii săi penibili, ci cu arbitrii. După ultimele două înfrângeri, în declarațiile de presă, tehnicianul s-a referit mai puțin la joc și mai mult la conflictele personale cu echipa de arbitri, ajungând să facă adevărate crize de isterie.

După înfrângerea de la Chiajna:

”Consider că am dominat mai mult, ne-am creat situații de a marca, dar asta este situația. Supărarea mare este că nici oamenii care conduc jocul nu își fac datoria. Este jenant. I-am atras atenția băiatului de la tușă, este chiar rușinos, că jucătorul de la Chiajna l-a înjurat în fața mea.

Eram 20 de oameni pe bancă și i-am zis ‘Băi, te înjură, măcar ia atitudine, fă ceva’. Și el cheamă centralul și îmi dă mie galben. Este rușinos. Ar trebui să aibă puțină mândrie, să se respecte pe ei. Nici nu am cuvinte”, a spus Eugen Neagoe, potrivit Digisport.

După înfrângerea cu Unirea Slobozia:

„Arbitrul m-a luat la mișto. M-a jignit foarte urât. Nu pot să spun ce mi-a zis. Voi da un telefon la Burleanu și la Bodescu. Le voi transmite ce mi-a zis acest băiat. Nu e posibil să spună așa ceva! Sunt de 43 de ani în fotbal și nu mi-a zis nimeni așa ceva!”, a spus Neagoe, potrivit gsp.ro.

Nu neg că antrenorul a fost șicanat, ofensat, dar mi se pare ciudat că i se întâmplă numai lui, că acest gen de conflicte îl preocupă cu prioritate, de parcă ar suferi de un pic de manie a persecuției.

Ciudat.

G.S.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN