Menu

Tată denunțat de fiica sa, care susține că e violată de acesta de peste 15 ani

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-2.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Ieri, un bărbat de 59 de ani din comuna argeșeană Poiana Lacului a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile, pentru viol.

Cea care l-a reclamat este chiar fiica sa, în vârstă circa 30 ani, care susține că tatăl ei a obligat-o să întrețină relații sexuale cu el de mai bine de 15 ani, când ea era adolescentă.

Femeia locuiește numai cu părintele său, de când era mică, mama fiind dispărută din peisaj de foarte mulți ani (se vorbește că ar fi chiar decedată, acum). În tot acest timp, bărbatul a trăit din pensia de handicap pe care o fiica sa și din ce mai lucra cu ziua, prin sat. 

Femeia a luat hotărârea să se ducă la Poliție (la sfârșitul lunii august) în urma unei ultime bătăi pe care a primit-o de la tatăl său. Acolo a povestit ce i se întâmplă de ani de zile și că ultimul act sexual s-ar fi petrecut pe la începutul lunii august.

Organele de anchetă, prin metode științifice, au putut dovedi existența ultimei fapte. În plus, nici el n-a negat că, în perioada de adult a fiicei sale, s-ar mai fi întâmplat să aibă contact sexual cu aceasta.

Pe 14 septembrie, bărbatul de 59 ani a fost reținut pentru 24 de ore, după care, ieri, instanța a decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile. Cercetările continuă, în acest dosar.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN