Menu

Consilier local la Pitești: ”Niciun proiect de hotărâre al PNL nu a intrat pe orinea de zi”

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Sofianu-18-aug-2017.jpg

Liberalul Narcis Sofianu, consilier local la Pitești, a declarat joi, într-o conferință de presă, că PNL are proiecte de hotărâri care n-au ajuns pe ordinea de zi a Consiliului Local.
”În fiecare lună a anului trecut (n.r.: din acest mandat) am depus cel puțin câte un proiect de hotărâre. Niciunul nu a ajuns pe ordinea de zi, până azi. Ni s-a spus: ”Dar, ce? Am promovat vreunul de la PSD?”.
Dar consilierii pentru ce sunt? Nu să promoveze proiecte de hotărâri, sau n-am citit eu legea bine? Până azi a intrat pe ordinea de zi doar un proiect al lui Mihai Alexandrescu (n.r.: consilier PMP). Nu știu dacă cei de la PSD au depus, n-am întrebat. Dar ce am depus noi, n-a intrat nici măcar la comisii. Repet, o medie de un proiect pe luna! Am ridicat problema și în plenul ședinței de consiliu, și în fața primarului și secretarului”.

Sofianu spune că, dacă această problemă nu va fi depășită, ia în calcul strângerea de semnături pentru proiectele PNL:
”Vom trece la faza a doua, strângerea de semnături pentru inițieri. Proiectul de hotărâre ar trebui semnat de cel puțin o treime dntre consilieri. Dar tot ne-ar lipsi un consilier. Noi, liberalii, cu colegii de la PMP și cu consilierul independent tot nu suntem o treime, ne-ar mai lipsi unul”.

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN