Menu

Azi, în Argeș, ”au descălecat” doi comisari europeni și doi miniștri

 f_350_200_16777215_00_images_Hogan_si_Daniel_Ctin.jpg
Ferma de îngrășare a porcilor Suindprod Radic din județul Argeș a fost primul obiectiv din România la care a ajuns joi, 12 martie, Phil Hogan, comisarul european pentru Agricultură și Dezvoltare Rurală. El a fost însoțit  de comisarul european pentru Politică Regională, Corina Crețu, și de miniștrii Agriculturii, Daniel Constantin, și Fondurilor Europene, Eugen Teodorovici.
Hogan a declarat pentru cei prezenți că proiectul integrat de creștere și procesare a porcilor de la Rătești, realizat cu fonduri europene, a creat peste 260 de locuri de muncă și a contribuit la dezvoltarea activităților economice din zonă.
Comisarul european pentru agricultură a mai declarat că ”este îmbucurător să văd cum poate contribui Politica Agricolă Comună în această zonă în care ne aflăm. Anul trecut, România a reușit să fie mai mult un exportator decât un importator de produse agricole, iar agricultura și dezvoltarea rurală pot aduce o contribuție mai mare la exporturile României dar și la crearea de noi locuri de muncă".f_350_200_16777215_00_images_Ratesti.jpg
Sursă: www.agerpres.ro
 

ARGES - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN