Menu

Migrează 25 de primari liberali ?! Buimac, lasă partidul fiindcă l-ai distrus !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buiky_pamflet.jpg

 

 

 

 

 

Mai întâi, am auzit că, în Vâlcea, trec niște primari de la PNL la PSD.

Să treacă !

Apoi, am auzit că trec 11.

Am fost uluit.

După aceea, am auzit că trec 15.

Stupoare.

În final, cică trec 25.

Dumnezeule !

De ani buni spun că acest Cristian Buican este un lider slab, ranchiunos, vanitos, resentimentar, reclamagiu, așadar total nepotrivit pentru funcția de președinte al PNL Vâlcea.

Este a treia campanie electorală în care mă văd obligat să fiu 100 % de partea PSD pentru simplul motiv că sunt 0 % de partea lui Buican.

Nu pot minți un județ întreg.

Desigur, Constantin Rădulescu și Mircia Gutău sunt foarte buni în funcțiile lor, iar dacă îi judec prin comparație cu candidații PNL sunt geniali. Mi-ar fi plăcut însă, din punct de vedere al meseriei, să aleg cu dificultate, să fac analize, să scriu articole pro și contra.

N-ai cu cine, Buican strică tot, ofilește tot, iar primarii îi pleacă pentru că nu-l mai suportă.

Luni, acest Buican a scris pe Facebook că primarii care pleacă sunt ademeniți cu plasarea rudelor lor în funcții. Cum poți să-ți insulți colegii în asemenea hal, nu pricep.

Dacă Buican mi-ar fi fost șef, nu contează unde, mă spânzuram.

La anul, sunt alegeri la PNL Vâlcea. Se spune, pe surse, că lupii tineri l-ar mai lăsa o tură pe lupul jigărit. Ar fi o mare eroare, deoarece peste patru ani ar pleca la PSD și restul primarilor, s-ar duce de-a dura toată organizația.

În mod firesc, liberali echilibrați precum Laurențiu Cazan, Victor Popescu sau Cezar Bulacu, oameni cu care se poate comunica, moderni în gândirea organizațională, posibil creativi, ar trebui să ia conducerea PNL Vâlcea cât mai repede cu putință, spre binele județului, al vieții democratice, al tuturor.

Chiar și spre binele presei.

Buican a mizat pe ziariști marginali, unii vicioși în meserie, ranchiunoși, după chipul și asemănarea lui. Ceilalți, i-am susținut pe Rădulescu și Gutău în mod mai apăsat decât face bine presei, tocmai pentru a nu risca să vină la putere liberalii.

Evident, nu câștigăm profesional din această situație.

Acum, în 2024, Buican imploră instituțiile de forță să-i salveze pielea, atacându-i inamicii. Nu i-o salvează, fiindcă nu sunt procurorii la cheremul jigăritului politician.

În această campanie, Buican s-a ales cu o nouă poreclă: Buimac.

Buimac, lasă partidul fiindcă l-ai distrus !

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN