Menu

Explicația unei fotografii cu doamna Bică și președintele Rădulescu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_bica_radulescu_7.jpg

 

 

 

 

 

Andra Bică se află pe lista comună PSD – PNL pentru europarlamentare, pe locul 22. Nu îmi aduc aminte să fi fost vreodată un politician vâlcean în această onorantă postură.

Pornind de la ideea că un om în genere și mai ales un om politic este suma interacțiunilor sale, am rugat-o pe Andra Bică să îmi dea o fotografie a sa alături de Marcel Ciolacu, pentru a scrie că liderul PSD este cel care și-a asumat poziția doamnei pe lista celor care ne vor reprezenta în Parlamentul European.

Am vrut să le prezint vâlcenilor pe candidatul lor pentru PE, alături de Ciolacu.

Andra Bică mi-a răspuns că, dacă vreau, îmi dă o poză cu dânsa și președintele Rădulescu. ”Locul meu a fost obținut, prin negociere, de președintele Constantin Rădulescu, în baza rezultatelor politice și administrative ale județului Vâlcea. Abia apoi mi s-a repartizat mie acest loc de către domnul președinte”.

Declarația arată că doamna știe care este contextul, nu vrea să sară peste etape și este un om al echipei Rădulescu.

De ce a ales-o Constantin Rădulescu pe Andra Bică este simplu de explicat, fiind, în primul rând, o chestiune de echilibru. Vâlcea nu își poate permite să propună pentru PE decât o persoană cu experiență politică, de maxim bun simț, fără vanități, capabilă să rămână cu picioarele pe pământ în orice situație. În anii petrecuți la conducerea Inspectoratului Școlar Județean și apoi ca vicepreședinte al Consiliului Județean, doamna în discuție a arătat că este un astfel de om.

Chestiunea cu fotografia mi-a plăcut și spune foarte mult, drept pentru care public poza cu această explicație.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN