Menu

Accident grav pe munte la Grota Zmeilor de la Brezoi. Intervine elicopterul

f_350_200_16777215_00_images_banner1_news_alert.jpg

 

 

 

 

 UPDATE:

Victima a fost extrasă cu ajutorul elicopterului și a fost predată echipajului SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Brezoi.
Victima prezintă fractură închisă a ambelor oase de la gambă (tibie și peroneu), la piciorul drept, și escortații la nivelul capului.

_______________

Un elicopter SMURD intervine, sâmbătă după-amiază, pentru recuperarea unui turist care a căzut în gol patru metri în zona montană din judeţul Vâlcea şi care a suferit un traumatism cranio-facial şi o fractură de membru inferior. La locul incidentului au fost mobilizate de asemenea echipaje de prim ajutor de a Salvamont şi de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Conform oficialilor ISU Vâlcea, bărbatul, în vârstă de 35 de ani, a căzut de la aproximativ patru metri înălţime în zona montană a oraşului Brezoi, punctul Grota Zmeilor. Accidentul a avut loc la doi kilometri şi jumătate de drumul naţional 7, într-o zonă greu accesibilă.

La locul accidentului a fost trimis un elicopter SMURD dotat cu dispozitiv de troliere pentru extragerea rănitului. În primă fază salvatorii motani au ajuns la el şi l-au imobilizat, pentru a-l transporta într-o zonă de unde să fie preluat de echipajul medical de pe elicopter.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN