Menu

Primarul Ion Streinu a început lucrările de asfaltare a tuturor drumurilor sătești și ulițelor comunale din Șirineasa

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Sirineasa_Ion_Streinu_primar.jpg

 

 

 

 

 

 

La mijlocul lunii mai 2023 primarul Ion Streinu a semnat contractual pentru execuția lucrărilor aferente obiectivului de investiții ”Asfaltare drumuri sătești și ulițe comunale Șirineasa, județul Vâlcea”.

Prețul lucrărilor este de 5.020.174, 90 lei la care se adaugă taxa pe valoare adăugată în valoare de 953.833,23 lei. Durata contractului este de 20 de luni de la emiterea Ordinului de începere a lucrărilor.

Primarul Ion Streinu a declarant că: ”După o lupta inceputa in 26 noiembrie 2016 am reusit sa finalizam un proiect care aduce asfaltarea tuturor ulitelor din comuna noastra. Am semnat contractul cu firma castigatoare pentru executarea lucrarilor. Noi, responsabilii din primarie vom fi cu ochii pe constructor pentru a se face lucrari de calitate, dar avem nevoie si de implicarea dumneavoasta.

Primarul i-a rugat pe localnici ca cei ce inca nu sunt racordati la canalizare să-și facă acest record în cel mai scurt timp, pentru că după turnarea asfaltului nimeni nu-și mai dă acceptul pentru tăierea lui.

Edilul a accentuat ca cetățenii de pe ulitele DUDARIE din Slavitesti, OLTEANU din Sirineasa si CONDOIU din Ciorasti să facă urgent demersuri pentru racordarea la canalizare.

”Ulitele vor fi asfaltate in ordinea lungimi lor si a densitatii gospodariilor. Nu putem asfalta o ulita cu două gospodarii inaintea uneia cu 20 de gospodarii. Vă multumesc anticipat pentru intelegere.

Acum voi rămâne concentrat pe un alt proiect major, INTRODUCEREA GAZELOR NATURALE. Sper ca anul viitor sa reușim” a mai declarat primarul.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN