Menu

Frumoasa și talentata Anca Olteanu, insultată de un ziarist de Facebook

f_350_200_16777215_00_images_banner1_olteanu_anca_3.jpg

 

 

 

 

 

 

 

Gabriel Popescu, directorul Teatrului ”Ariel ”din Râmnicu Vâlcea, a demisionat, motivând că a obosit. Poate că există și alte cauze, nu știu și nu mă amestec. Gabriel Popescu a făcut treabă bună la ”Ariel”, chiar dacă, după părerea mea, este un tip un pic rigid și prea stresat. Ca actor, îmi place mult și, una peste alta, am colaborat excelent când a fost pusă în scenă piesa ”Maria din Mall”, semnată de mine. În fine, pe Gabriel Popescu mi-l socotesc printre puținii mei amici și așa va rămâne.

Director interimar este minunata actriță Anca Olteanu, o doamnă pe cât de frumoasă, pe atât de talentată. Este interimar fiindcă era adjunct și așa prevede legea, iar pentru a deveni director, ceea ce îi doresc mult, trebuie să treacă un concurs care nu va fi simplu.

În context, s-a băgat în seamă și ziaristul de Facebook, cel condamnat să presteze muncă în folosul comunității, pe nume Adrian Pană.

Cum să iasă Pană în evidență altfel decât insultând-o pe Anca Olteanu despre care spune că n-are talent și nu e frumoasă.

Dacă vrea părerea mea, dl Pană, chiar dacă mai trăiește o sută de vieți, nici măcar nu își va bea cafeaua cu femei de frumusețea și cu talentul artistic al Ancăi Olteanu, deci avem un caz clasic de vulpe, în acest caz vulpoi, care crede că strugurii sunt acri.

În rest, ce să zic, ”Ariel” are deja o istorie frumoasă și va merge înainte.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN