Menu

Mircia Gutău, noul preşedinte al Partidului Ecologist Român

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Gutau_1_decembrie.jpg

 

 

 

 

 

 

Începând de astăzi, Mircia Gutău, cunoscutul primar ecologist din Râmnicu Vâlcea este preşedintele Partidului Ecologist Român. El îl înlocuiește pe Dănuț Pop.

Mircia Gutău a intrat în Partidul Ecologist Român în anul 2016 și a făcut parte din conducerea centrală fiind prim- vicepreședinte al partidului și una dintre cele mai importante personalități, relatează PER într-un comunicat remis presei.

”Când spui Mircia Gutău, spui în primul rând administrație de succes recunoscută la nivel național prin premii și distincții, numeroase proiecte europene și un Râmnic ECO- City. Gutău este unul dintre cei mai buni primari din țara noastră.
Acesta face parte şi din Comitetul Director al Asociaţiei Municipiilor din România.”, se spune în comunicat.

Gutău s-a născut pe 27 aprilie 1957, în Bucovina, în localitatea suceveană Tibeni, într-o familie cu 10 copii, a facut studiile la Sibiu, este de profesie inginer, a practicat judo și a obținut multiple medalii. A activat în domeniul afacerilor intrând apoi în politică. Este căsătorit, are doi copii iar soția sa este notar public.

In prezent, primarul Râmnicului se află la al patrulea mandat, este un om gospodar, sufletist și determinat să ducă la bun sfârşit proiectele promise pentru cetățeni. Cu Mircia Gutău preşedinte, Partidul Ecologist Român intră într-o nouă etapă, cu un an înainte de alegeri, urmând o perioadă de organizare şi reorganizare a filialelor.

Sursa: stiripesurse.ro

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN