Menu

Și-a bătut bunica până au scos-o vecinii din mâinile lui! În aceeași zi, a încălcat ordinul de protecție provizoriu

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Arestat-3.jpg

 

 

 

 

 

 

Ieri, polițiștii din Călimănești au reținut un bărbat cercetat pentru încălcarea ordinului de protecție, violență în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Cu o zi înainte, pe 1 februarie, în jurul orei 17:30, un bărbat a sunat la 112 pentru a reclama faptul că o femeie în vârstă de 68 de ani, din Berislăvești, a fost bătută de nepotul său.

Polițiștii ajunși la fața locului au stabilit că cele sesizate se confirmă. Nepotul, un tânăr de 25 de ani, pe fondul consumului de alcool, o lovise pe bunica sa cu o bâtă, în repetate rânduri, în zona brațelor și antebrațelor.

În plus, tânărul o amenințase cu moartea pe femeie, iar în momentul în care mai mulți vecini i-au sărit acesteia în ajutor, a devenit violent verbal și cu aceștia.

În acest context, a fost emis ordin de protecție provizoriu față de persoana vătămată.

Numai că nepotul agresiv nu s-a confirmat. Peste doar câteva ore, în jurul orei 20:30, polițiștii au fost din nou sesizați despre faptul că acesta a încercat să pătrundă în locuință, încălcând, astfel, măsurile dispuse prin ordinul de protecție provizoriu.

În cauză, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încălcarea ordinului de protecție, violența în familie și tulburarea ordinii și liniștii publice, fiind continuate cercetările în vederea documentării activității infracționale și dispunerii de măsuri legale.

În urma probatoriului administrat, a fost reținut pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

De menționat că tânărul din Berislăvești a fost agresiv și cu mama sa, în trecut, emițându-se și atunci ordin de protecție provizoriu împotriva sa.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN