Menu

Dezvăluiri VIDEO. Ce e discută oficial la ședința ”ziariștilor profesioniști din Vâlcea”. Insulte, amenințări, imixtiuni în justiție

f_350_200_16777215_00_images_banner1_dinescu_nae_sedinta.jpg

 

 

 

 

 

Ceea ce veți vedea mai jos este înregistrarea unei așa-zise ședințe de lucru a fantomaticei filiale Vâlcea a așa-zisei Uniuni a Ziariștilor Profesioniști din România, organizație pe alocuri mincinoasă care oferă membrilor ei un spor de 50% la pensie.

Ia cuvântul președintele ”ziariștilor profesioniști vâlceni”, Nae Dinescu, 85 de ani, fost arbitru de fotbal, niciodată angajat al vreunei redacții.

X Nae Dinescu spune că ședința e ”lucrativă”, folosind greșit acest termen care înseamnă, potrivit Dex, ”ceea ce aduce câștig”. Sau poate chiar la acest câștig de 50% la pensie se gândea Tata Nae ?

X Mai spune ”președintele” că atunci când merge în teritoriu, oamenii se uită la el ”ca la Dumnezeu”. Fără comentarii.

X Se afirmă că au fost formate în Vâlcea filiale ale UZPR în mediul rural, în mai multe comune, de exemplu La Berbești, Lădești, Măciuca etc. Evident, acei șefi și membri din comune vor avea 50% în plus la pensie.

X Observați vârsta participanților ! Sunt mulți oameni la pensie, ori aproape, fiindcă acesta este sensul pecuniar al acestei organizații.

X ”Președintele ziariștilor” își trimite membrii pe teren, deși dintre ei doar un singur membru mai scrie, din când în când, în presă.

X Nae îl întreabă pe fostul primar al Râmnicului, Emilian Frâncu, dacă atunci când a fost primar i-a dat cineva bani necuveniți. Da, gura păcătosului adevăr grăiește, Frâncu a fost condamnat la patru ani de închisoare pentru luare de mită, iar acum ia 50% în plus la pensie, dacă vă vine să credeți.

X La minutul 15, Nae vorbește prostii despre circumstanțele asasinării lui Barbu Catargiu.

X Nae vorbește doar el, ceilalți ”ziariști” ascultă.

X Tot acest om se plânge că el nu ia bani de la asociație. Păi, dacă și soția este membru, atunci încasează amândoi 10.000 lei / lună pensie mărită. Spun ”dacă” deoarece Nae nu vrea să facă publică lista membrilor.

X La minutul 24, un participant spune că Nae ar trebui să îi acționeze în justiție pe cei care critică UZPR și care sunt ”niște dezechilibrați”. ”O aveți în casă Justiția”, spune participantul, făcând referire la faptul că Nae are soția judecător pensionar. Este acestă doamnă Justiția ? Ce vrea să însemne asta ?

X Deși cei mai mulți membri nu scriu în presă, iar unii apar în presă episodic, au fost cerute tichete de parcare gratuită de la Primărie. Incredibil, avantaje peste avantaje ! Nu cred că vreunul dintre cei prezeinți aici lucrează într-o redacție.

X Subsemnatul și ziaristul Crișu Popescu, cei care am realizat o emisiune în care am arătat natura reală a acestei asociații, suntem caracterizați în ședință oficială, cu nume și prenume, ca fiind ”dezechilibrați”.

X La minutul 38, se afirmă că dacă află soția lui Nae ce am spus despre această asociație ”zob” mă face. Cum mă face zob doamna fostă judecător ?

X La minutul 44, aflăm că și eu și Crișu Popescu criticăm faptul că acești oameni beneficiază sau vor beneficia de pensie mărită cu 50% deoarece suntem ”ai PSD”. Noi suntem ”servanții agrsivi” ai președintelui ”agresiv” Constantin Rădulescu. Asta se discută în ”asociația de creație”,ce ar trebui să fie, prin natura ei , apolitică.

X Priviți-i pe acești oameni vorbind. Ziariști sau deloc ziariști, important este că au dreptul la pensie mărită cu 50% . E corect ?

X Este corect ca într-un asemenea cadru să se treacă la amenințări dure, incriminate juridic ?

X Sunt acești oameni mai cu moț, mai potenți ca alții sau, unii, sunt doar interesați de onoruri și avantaje materiale ?

X În final, ceva ciudat se repetă, anume că ”doamna judecător”, soția lui Nea Nae, ne poate face rău mie și lui Crișu Popescu. Desigur, preventiv, ar fi bine să afle asta și Consiliul Superior al Magistraturii.

Pe ansamblu, vedem la ședința ”ziariștilor profesioniști din Vâlcea” insulte, amenințări, imixtiuni în justiție.

Un sfat de final: nu ștergeți, dragi pensionari cu drepturi speciale, acest video din Youtube, pierdeți timpul, fiindcă l-am salvat pe mai multe device-uri.

Gheorghe Smeoreanu

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN