Menu

Accident grav, în Călimănești. Un tren a lovit smuls trei stâlpi electrici. Mai mulți oameni răniți

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ambuanta-SMURD.jpg

 

 

 

 

 

 

Pompierii vâlceni au fost solicitați, în urmă cu câteva minute, pentru acordarea de îngrijiri medicale mai multor persoane, în urma producerii unui accident feroviar.

Accidentul s-a petrecut pe DN7cc, Centura Călimăneștiului, la ieșirea spre Sibiu din stația CFR Păușa.

Un bărbat în vârstă de 49 de ani, în timp ce conducea un TIR, din motive tehnice a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp.

În cădere, stâlpul fiind cu fire de electricitate pe el, a angrenat alți doi stâlpi. În momentul trecerii trenului, se efectuau cercetări pentru primul accident, astfel că în zona se aflau mai multe persoane.

Trenul și-a continuat deplasarea, însă, din căderea stâlpilor 7 persoane au fost rănite. 4 dintre acestea, printre care și un elev de poliție, au fost transportate la spital. 3 ar fi în stare gravă.

La fața locului s-au deplasat trei ambulanțe (1 SMURD si 2 SAJ), o autospecială de stingere și încă un echipaj al SVSU Călimănești, pentru a asigura intervenția în cazul producerii unui eventual incendiu. S-a luat măsura restricționării accesului persoanelor neautorizate, în zona producerii accidentului.

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN