Menu

Domnișoara Mădălina Cotar și micii bârfitori vâlceni

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cotar.jpg

 

 

 

 

 

 

S-a auzit la Rm. Vâlcea că domnișoara Mădălina Cotar, consilieră a deputatului Eugen Neață, ar putea primi un post de consul la Zaragoza.

Așa cum era de așteptat, reacția pe Facebook a fost răutăcioasă. Că de ce, pentru ce, ce o recomandă. Toți postacii respectivi n-au spus-o direct dar au lăsat să ne înțelegă că dacă ar fi fost ei trimiși la Consulatul din Zaragoza, ori la orice Consulat, ar fi fost mult mai bine, mai nimerit..

În ce sens ?

În sensul că ei, postacii, sunt mai pregătiți, mai morali, mai capabili să servească România la un Consulat.

Per a contrario, Mădălina Cotar nu e bună de consul.

Mădălina are studii universitare, a făcut documentare pentru proiecte de legi, a făcut marketing politic eficient, nu a fost implicată în niciun scandal, muncește mult și serios, are bun simț.

Totuși, unii au dorit să își exprime public dezacordul cu o eventuală plecare a Mădălinei la acest post. Nu mă refer la ziaristul care a publicat o ironie benignă, ci la comentatori.

Vâlcea răutăcioasă și bârfitoare nu se dezminte.

Pe vremea comunistă, județul era pe primul loc la reclamații.

Pentru mine este de neînțeles de ce vorbim despre promovarea tinerilor, iar când unul tânăr de lângă noi e, în fine, promovat, unii mor de ciudă.

Invidie ?

Răutate ?

Provincialism ?

Sper ca Mădălina Cotar să fie consul, nu cred că va fi un consul slab, ci dimpotrivă. Are valorile bine așezate, e inteligentă și creativă, e plină de caracter.

Culmea este că nici inamicii de conjunctură nu susțin contrariul.

Bîrfesc și ei ca să se răcorească. Iar dacă ar fi fost de la Buzău, să zicem, și venea pe aici în calitate de consul, o umpleau de lingușeli.

Așa e la Vâlcea, așa a fost și va fi.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN