Menu

Mâine, polițiștii vâlceni sărbătoresc 200 de ani de la înființarea Poliției Române

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Politia_Romana_200_ani-.jpeg

 

 

 

 

 

 

 

La data de 25 martie a.c., poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Vâlcea sărbătoresc Ziua Poliției Române, respectiv 200 de ani de la atestarea documentară.

Astfel că, mâine, începând cu ora 11:00, persoanele care doresc să ne fie alături sunt așteptate în parcarea Shopping City Mall Râmnicu Vâlcea unde vor putea asista la un program oferit de poliţişti, respectiv:

- prezentarea unor elemente de tehnică şi dotare (motociclete, autoturisme, autoutilitare, armament, radar TRUE CAM - tip pistol etc.);

- prezentarea câinilor din dotare, dar și executarea unor demonstraţii de dresaj şi intervenţie de către conductorii acestora din cadrul Centrului Chinologic “Dr. Aurel Greblea”, Sibiu;

- executarea unor simulări a stării de ebrietate prin intermediul unor ochelari speciali;

- comunicare cu cetățenii și distribuirea de pliante, flyere, stegulețe și alte materiale cu caracter informativ-preventiv.

A devenit deja o tradiţie ca în contextul aniversării Zilei Poliţiei Române polițiștii să se afle alături de cetăţeni pentru a sărbători această zi, cei mai bucuroși fiind copiii care sunt atrași de această profesie și privesc cu entuziasm uniforma de poliție și oamenii care o poartă cu respect și devotament.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN