Menu

Primăria Călimănești se alătură acţiunii de ecologizare „ÎMPREUNĂ FACEM VÂLCEA MAI CURATĂ”

f_350_200_16777215_00_images_banner6_Calimanesti-curatenie.jpg

 

 

 

 

 

”Dragi voluntari, va dam intalnire la Ziua de Curatenie Nationala pe 18 septembrie! Haideti sa facem împreuna Romania o tara mai curata! Let's Do It!”

• Sâmbătă, 18.09.2021, ”Let’s Do It, Romania!” a pregătit zi de Curăţenie Naţională, o acțiune de ecologizare în care 175 de ţări din comunitatea ”Let’s Do It, World” se unesc într-o cauză comună: o lume fără deşeuri.

• Primăria orașului Călimănești se alătură acţiunii de ecologizare „ÎMPREUNĂ FACEM VÂLCEA MAI CURATĂ”, eveniment organizat în judeţul nostru de către Instituția Prefectului – Judeţul Vâlcea, Asociaţia Zâmbete Colorate şi va participa sâmbătă cu echipe de voluntari la acțiunile care vor avea loc în diverse locații din oraş: Castrul Arutela şi drumurile de acces, parcuri, străzi etc.

• Haideţi şi voi alături de cei peste 1,9 milioane de voluntari care vor face curăţenie în toată ţara într-o singură zi, locul de întâlnire fiind în curtea Primăriei, începând cu ora 9.30.

• Echipa ”Let’s Do It, Romania!” a discutat cu Ministerul Sănătăţii, acţiunea desfăşurându-se în condiţii de maximă siguranţă în contextul pandemiei COVID-19.

• „Let’s do it, Romania!” este cel mai mare proiect de implicare socială din ţară, proiect ce îşi propune să responsabilizeze atât autorităţile, cât şi cetăţenii, în ceea ce priveşte gestionarea corectă a deşeurilor şi aplicarea legislaţiei de mediu.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN