Menu

S-a mai născut un om adevărat: Andrei Gheorghiu

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gheorghiu_a_1.jpg

 

 

 

 

 

Mă gândesc de câteva zile la comunicatul pe care useristul șef din Vâlcea, Andrei Gheorghiu, i l-a dat aventurierului politic Virgil Pîrvulescu.

Practic, Gherghiu îi spune în față lui Pîrvulescu ceea ce i-am spus și eu în Criterii de un an de zile. Iată câteva extrase din comunicat:

”Virgil Pîrvulescu nu are nevoie de parteneri în cadrul alianței, ci de supuși care să-i respecte strict dorințele personale. În aproape opt luni de parteneriat, fiecare întâlnire a însemnat compromis după compromis, am asistat la impunerea politicii bunului plac în cadrul ședințelor interne, în timp ce în public a fost mimată politica bunului simț. Am tolerat acest comportament cameleonic, considerând că este nevoie de timp pentruca domnul Pîrvulescu să se acomodeze și să se adapteze la noua funcție, pe care de la bun început a înțeles-o greșit. Lupta intereselor personale, deghizată într-o luptă de principii a continuat, iar Alianța pentru Râmnic a devenit o Alianță pentru Virgil Pîrvulescu & Co.”

”Nu au putut exista discuții constructive, nu s-au putut aplica obiectivele comune propuse prin parteneriatul de colaborare, domnul Pîrvulescu a avut un singur obiectiv: prin instrumente și modalități demagogice și populiste să inducă ideea unui dușman ce trebuie supus oprobiului public. Am constatat chiar, că deși votul era impus, dacă ecourile opiniei publice erau nefavorabile, vina era aruncată la USR în totalitate”.

”Minciuna are picioare scurte, domnule Pîrvulescu, dar important este că scoate la iveală adevărul. Mult succes!”

Aud că Virgil Pîrvulescu l-a tot reclamat pe Andrei Gheorghiu la diverși lideri ai guvernării, dar nici useristul vâlcean nu s-a speriat, nici șefii de la București nu au reacționat.

Ceea ce face acum Virgil Gheorghiu este să se plaseze în postura onorantă de supraveghetor al democrației în CL Rm. Vâlcea, de judecător imparțial al intereselor cetățeanului.

Sincer, este o mare surpriză și n-am decât să recunosc că s-a mai născut un om, un vâlcean adevărat : Andrei Gheorghiu.

Sper să rămână sănătos și să nu o dea la-ntors.

Gheorghe Smeoreanu

P.S. Câtă vreme Andrei Gheorghiu este un om cu o avere normală, Virgil Pîrvulescu este un om bogat, cu jocuri de interese majore. Cred că trebuie precizat și acest lucru, anume că Gheorghiu probabil că va rămâne la Râmnic, în vreme ce Pîrvulescu, dacă nu îi ies jocurile, poate emigra oriunde pe glob.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK