Menu

Lasă-mă în pace, măcar în concediu, domn președinte !

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_concediu.jpg

 

 

 

 

 

Am avut o tentativă de concediu, în urmă cu o lună. Am plecat prin țară, dar m-a urmărit peste tot, ca o umbră, ca un drac impielițat, președintele de la Vâlcea.

Pe când beam o bere în Piața Sfatului de la Brașov, a venit o informare că Rădulescu a mai semnat un contract pe bani europeni. Când vizitam Bojdeuca lui Creangă de la Iași, whatsapp îmi spune că omul a asfaltat încă un drum spre o mânăstire. La întoarcere, când luam masa la Hanul Ancuței de lângă Pașcani, aflu că vin 2,8 milioane euro pentru rețeaua de termoficare și reabilitare a două puncte termice!

Enervante aceste știri pentru cineva care vrea să se rupă de realitate.

Am plecat apoi câteva zile în Alpii austrieci. Răcoare, liniște totală, snițel și supă de sparanghel. Pe telefon, continuă să vină pisăloagele știri de la Constantin Rădulescu. Se reface un drum, se finalizează încă un drum mânăstiresc, se consolidează Maternitatea, apare un nou proiect turistic la Ocnele Mari, se face restaurant la Spitalul Județean, tot felul de chstii din astea.

Rădulescu parcă mă sfidează, parcă îmi bate obrazul că el muncește și eu lenevesc la munte. Îmi vine să scot laptopul și să scriu, dar ce concediu ar mai fi ?

Mă supăr și îi dau un sms președintelui ăsta enervant să îl întreb când pleacă în concediu. Zice că nu pleacă deocamdată, că e de muncă, poate un pic prin septembrie.

Bine, îmi fac o rezervare undeva pentru septembrie, dar mă tem că iar vin știri de la Vâlcea: drumuri, proiecte, bani, muncă.

Lasă-mă în pace, măcar în concediu, domn președinte !

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK