Menu

VIDEO. A explodat o dubă, în Rm. Vâlcea. Două persoane la spital

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Incendiu-explozie-Vl-dubita-2.jpg

 

 

 

 

 

UPDATE 2:

Cauza probabilă, stabilită în urma cercetărilor preliminare, este aprinderea scăpărilor de gaze (acetilenă) în interiorul autovehiculului de la scânteile produse în urma utilizării închiderii centralizate.

În urma evenimentului au fost afectate 17 autovehicule și unul distrus (cel la care a avut loc deflagrația) și apartamente de la 3 blocuri (geamuri sparte, elemente de protecție desprinse) 

_____________

UPDATE 1:

În acest moment se lucrează pentru eliminarea cioburilor aflate în echilibru precar de la ferestrele apartamentelor afectate de suflul exploziei (până acum au fost inventariate 4 apartamente). De asemenea, se inventariază autovehiculele avariate.

Autovehiculul în interiorul căruia s-a produs deflagrația aparține unei societăți care se ocupă cu întreținerea instalațiilor de alimentare cu gaz metan. Duba se afla acolo la o lucrare. Explozia s-ar fi produs în momentul în care şoferul a încercat să deschidă uşa maşinii din telecomandă. Suflul exploziei l-a aruncat în aer câţiva metri.

Victimele sunt 2 bărbați (șoferul și un bărbat din apropiere) și o femeie (trecătoare și ea). Un bărbat și o femeie au mers la spital.

În prezent, a fost deschis un dosar penal pentru distrugere din culpă, prevăzută de art 255, alin. 1 si 2 din Codul penal, în care se efectuează cercetări sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Râmnicu Vâlcea.

__________

Știrea inițială:

În urmă cu puțin timp, pe strada Mihai Eminescu din Rm. Vâlcea, a izbucnit un incendiu la o dubiță.

Incendiul a fost urmat de o explozie puternică. În mașină erau un tub de oxigen și un tub de acetilenă.

Au fost găsite două victime, conștiente, cărora un echipaj medical SAJ le-a acordat îngrijiri medicale, după care le-a transportat la spital. Una dintre victime are arsuri pe spate.

Echipajul SMURD a acordat prim-ajutor medical unei a treia persoane, care a suferit atac de panică și care, se pare, era trecător.

Niciuna dintre victime nu se afla în mașină.

6 mașini aflate în apropiere au fost avariate. De asemenea, sunt locuințe cu geamuri sparte, dar încă nu s-a făcut un bilanț al distrugerilor.

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK