Menu

Incredibil dar adevărat. Vedeți unde organizează Pîrvulescu interviurile pentru ETA și Piețe Prest

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_virgil_portret_1.jpg

 

 

 

 

 

Demagogia viceprimarului Pîrvulescu

Viceprimarul Virgil Pîrvulescu frizează culmea demagogiei printr-o aşa zisă ”selecţie” de personal pentru postul de consilier personal, dar şi pentru posturi în structurile de conducere ale ETA SA şi Pieţe Prest SA. Ocazie cu care face încă o dovadă a tulburării de personalitate multiplă de care, evident, suferă întrucât organizează ”interviurile” pentru aceste poziţii nu la sediul Primăriei (sau al celor două societăţi intrate în colimatorul consilierilor liberali), ci la... sediul PNL.

Dar urmărind mai atent cine a fost selecţionat pentru ”un alt tip de administraţie” (după cum clamează viceprimarul demagog) în etapa finală, faptul că aceasta s-a desfăşurat la sediul partidului are logică de vreme ce ”competenţii” prezenţi în selfie-ul cu sigla PNL pe fundal postat de Virgil Pîrvulescu pe Facebook sunt fie membri de partid, fie rude sau apropiaţi ai acestora. Las la o parte faptul că mai toţi liberalii ştiau, din chiar momentul în care viceprimarul Pîrvulescu a anunţat că îşi caută ”prin concurs” consilier personal, cine va fi persoana care va ocupa această funcţie!

Mă aştept ca, în perioada care urmează, viceprimarul Pîrvulescu să-şi dovedească talentul nu doar la demagogie, lansarea de populisme ieftine şi împroşcarea cu minciuni, ci şi la chestiuni mai de folos comunităţii pe care ar trebui să o reprezinte.

Mircia Gutău,

primarul municipiului Rm. Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN