Menu

UPDATE/// Șoferul, decedat/// Accident cu vâlceni, în Argeș. Mașină căzută în râpă

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Ambulana-SAj-noaptea.jpg

 

 

 

 

 

 

UPDATE 24 februarie, ora 8.45

Din păcate, în cursul nopții, conducătorul auto, bărbat de 48 de ani, din localitatea Câineni, judetul Vâlcea, a decedat.

Totodată, în urma investigațiilor medicale, doi dintre ocupanți (bărbatul de 72 de ani, din Vlădești, ocupant al locului dreapta față și femeia de 47 de ani, din Rm. Vâlcea, pasageră spate), au fost diagnosticați cu fractură membru inferior. Celelalte două femei, de pe bancheta spate (femeie de 69 de ani, din Vlădești și femeie de 42 de ani, din Mihăești, judetul Vâlcea), au suferit contuzii și alte traumatisme.

f_350_200_16777215_00_images_Acc-Cotmeana-23-febr-2021-1.jpg

f_350_200_16777215_00_images__2017_04aprilie_Masina-cazuta-in-rapa.jpg

 

 

 

 

 

 

UPDATE ora 23:

”Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Serviciului Rutier Argeș, s-a stabilit că un bărbat de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea, care conducea un autoturism pe DN 7, pe raza localității Cotmeana, din direcția Pitești spre Rm. Vâlcea, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, în condiții ce urmează a fi stabilite prin cercetări, intrând în coliziune cu un parapet de protecție din beton și cu glisiera metalică de protecție, după care a părăsit partea carosabilă, căzând la o diferență de nivel de circa 10-12 metri.
Toți cei cinci ocupanți ai autoturismului au fost transportați la spital, pentru investigații și îngrijiri medicale (conducător auto de 48 de ani, din Câineni, judetul Vâlcea; pasager dreapta față, bărbat de 72 de ani, din comuna Vlădești, jud. Vâlcea; pasagere spate: femeie de 69 de ani, din Vlădești, jud. Vâlcea, femeie de 47 de ani, din municipiul Rm. Vâlcea și femeie de 25 de ani, din comuna Budești, judetul Vâlcea).
În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul s-a petrecut”, transmite Biroul de Presă al IPJ Argeș.

 

UPDATE ora 21.05: 

Victimele au reușit să se evacueze din mașină, dar nu și din râpă.

De aceea, salvatorii au folosit tărgi și cordițe pentru a le scoate de acolo.

Cele 5 victime au primit îngrijiri medicale, după care au fost transportate la spital pentru mai multe investigații.

_____________

Știrea inițială:

În urmă cu puțin timp, pe DN7, un autoturism a căzut într-o râpă, în comuna argeșeană Cotmeana. Unul dintre apelurile la 112 a fost făcut chiar de către un ocupant al mașinii implicate.

Ar fi implicate 5 persoane (din datele inițiale, 2 bărbați și 3 femei), rămâne de văzut în ce stare sunt acestea, după ce vor ajunge salvatorii la fața locului.

Spre locul evenimentului se îndreaptă pompierii cu o autospecială de intervenție, o autospecială cu modul de Descarcerare, un echipaj de terapie intensiva mobilă, dar și două ambulanțe SMURD B2 plus un echipaj SAJ.

Revenim cu amănunte.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN