Menu

UPDATE. O femeie spune că este mama copilului/// Un bebeluș în vârstă de numai 5 zile, abandonat într-o scară de bloc

f_350_200_16777215_00_images_Bebelus.png

 

 

 

 

 

 

 

UPDATE 16 februarie:

Ieri, o femeie de 35 de ani, din Rm. Vâlcea, s-a prezentat la Poliție și a declarat că ea este mama copilașului abandonat în scara unui bloc, pe 11 februarie. Ea a spus că ar fi născut copilul în mașină. Însă declarațiile ei au fost destul de incoerente, motiv pentru care a fost internată într-o unitate medicală psihiatrică, pentru a putea fi evaluată.

Femeia este căsătorită și mai are copii. Familia știa de sarcină, iar la controlul medical de specialitate s-a constatat că, într-adevăr, femeia născuse de curând.

Copilul este sănătos și va sta internat într-o unitate spitalicească pentru nou-născuți până la finalizarea cercetărilor.

___________

Aseară, în jurul orei 23:00, Poliția municipiului Râmnicu Vâlcea a fost sesizată de o femeie cu privire la faptul că, într-o scară de bloc, în cartierul Ostroveni, a găsit un nou-născut abandonat.

Polițiștii ajunși la fața locului au găsit bebelușul abandonat într-un scaun de transport auto. La fața locului a fost solicitată si intervenția unui echipaj de la ambulanță, care a transportat copilul la spital.

În urma evaluarii medicale, s-a stabilit că este o fetiță, născută  de aproximativ 5 zile, că nu are leziuni traumatice vizibile și este într-o stare generală bună.

Sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”rele tratamente aplicate minorului", sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecatoria Rm. Vâlcea și se desfașoară activități pentru clarificarea situației și identifcarea mamei copilului.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN