Menu

Încăpățânat ca un catâr, mi-e imposibil să îmi vând... tastatura

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_dragnea.jpg

 

 

 

 

 

 

Poate nu știți că sunt încăpățânat ca un catâr și prefer să mă trateze ipocriții de fanatic decât să îmi vând scrisul.

Scurt pe doi, fiindcă am criticat guvernul Orban, nu am luat ”ajutor” de la guvernul Orban, măi, dom Popescu. Domnia voastră ați încasat vreo 15 salarii lunare de funcționari publici, ăia despre care scrieți că papă banii bugetului. Sunt anti-european pentru asta ? Probabil, însă asta doar în ochii ipocriților.

Fiindcă nu îi apreciez pe Buican și pe useriști, nu am luat bani de la ei, măi, dom Popescu. Sunt balcanic pentru asta ? Cred că balcanici sunt cei care sug la toate țâțele.

Spuneți, în mod mizerabil, că pun presiune acum pe frați ca să mă plătească ? Aici ați greșit de neiertat și eu nu sunt președinte sau deputat să îmi doresc protecție, veți culege ce ați semănat.

L-am susținut pe Liviu Dragnea și cred că este un patriot curajos. Reclamați-mă la Bruxelles, dacă doriți, dar eu spun ce cred. Culmea știți care este ? Lucian Rădulescu gândește ca mine, a suferit ca un câine pentru nedreptatea care i s-a făcut lui Dragnea, pentru acest proces politic și ca atare îmi scot pălăria. Că îl obligă unii jurnaliști să tacă și să îi plătească niște firfirici, o face, că e om politic.

Analfabetismul funcțional îi condiționează pe unii să citească ce scriu, dar să nu priceapă. Îl voi lăuda în continuare pe Rădulescu pentru cât muncește, pe Neață pentru că nu e un parlamentar leneș, dimpotrivă, dar banii lor să vi-i dea dumneavoastră, dom Popescu, fiindcă sunt, politic vorbind, bani murdari, folosiți pentru a le înjura dvs partidul, eu nu am nevoie de așa ceva.

Puteți scrie că sunt pesedist, acum da, în această perioadă istorică susțin PSD, peste o vreme, e posibil, în funcție de mâinile pe care încape partidul, să nu îl mai susțin. Nu exclud nici că e posibil să fiu eu mai pesedist decât cei care acum vă sprijină să le terfeliți politica social-democrată cu condiția să îi lăsați pe ei în pace. Aici da, e un șantaj, implicit, nu explicit, dar cine are un pic de realism îl pricepe.

În aceeași ordine de idei vă spun că PSD ar fi fost la 40% dacă membrii săi din teritoriu aveau ceva curaj. Din păcate, lașitatea e la ordinea zilei și îmi propun să demonstrez asta în ce privește PSD Vâlcea.

Că nu peste tot stau lucrurile astfel, iată un fragment dintr-un interviu luat de mine lui Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș, în urmă cu puțin timp:

” S-a cam terminat o etapă în tot ceea ce a însemnat PSD cu bune și cu rele, poate odată facem o emisiune și discutăm de lucrurile foarte bune făcute de hulitul domn Dragnea, de acest conducător, unii spun dictator, dar eu cred că avut niște idei inovatoare pentru ceea ce a însemnat dezvoltarea societății românești. Plecăm de la premisa că aceste organisme internaționale au analizat toate lucrurile bune făcute în guvernările PSD din ultimii 7 ani și acele rezultate erau exemplul a noului care a venit în politică o dată cu Liviu Dragnea. Vă reamintesc că Liviu Dragnea gândise un program național pentru toți românii pentru vitamina D și toată lumea spunea: iată ce-l preocupă și pe Dragnea. Știți ce li se solicită acum tuturor celor care sunt predispuși la Covid în timpul bolii, înainte de boală și după, tocmai vitamina D. Deci un lucru bun a fost contestat la acel moment, numai și numai pentru că venea din zona propunerilor domnului Dragnea, exista în societate ideea că tot ce vine de la Dragnea e rău, tot ce vine de la alții e bun. O anumită etapă în tot ceea ce a însemnat PSD s-a încheiat odată cu Liviu Dragnea,” a spus, de curând, președintele PSD Argeș care nu s-a temut că un anume dom Popescu de la Vâlcea îl va caracteriza drept ”drăgnist”.

Va fi un an interesant, dom Popescu și mai mult ca sigur vă vor retrage bănuții ori pesediștii, ori liberalii, ori useriștii. Mai degrabă, pesediștii, am o presimțire că vă va fi greu să mai denumiți acest mers caraghios pe sârmă pe care vă străduiți să-l faceți cu expresia ”independența presei”.

În fine, nu mă plec în fața ”europenilor” de circumstanță, a ”democraților” fanfaroni și ”independenților” prea demagogi pentru a fi și credibili.

În ceea ce îi privește pe frații Rădulescu și amicii de cartier ajunși parlamentari, pe Eugen Neață și Daniela Oteșanu, chiar și așa oportuniști și ipocriți cum se dovedesc a fi acum, consider că sunt mai patrioți și mai normali la cap decât ceilalți.

Ceea ce nu înseamnă că retractez o iotă din ceea ce am spus ori voi spune despre ei și nici că mai doresc să îi văd în fața ochilor vreodată.

Îi consider oportuniști și lași, ceea ce, sunt convins, recunosc și ei în sinea lor.

În rest, a la presse comme a la presse.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK