Menu

Comunicat de presă privind importanța vaccinării anti-covid19

f_350_200_16777215_00_images_banner6_spot-comunicat-de-pres-privind-importana--vaccinrii-anti-covid19-epidemia-actual.jpg

 

 

 

 

 

Iubiți credincioși,

Traversăm cu voia Domnului, o nouă perioadă dificilă din Istoria României și a lumii. În această perioadă autoritățile statelor indiferent de confesiunea religioasă pe care o promovează ne recomandă stăruitor să rămânem acasă, pentru a ne proteja unii pe alții de contaminarea și răspândirea publică a virusului.

Însă acum când vaccinul este disponibil rămâne la alegerea liberă a fiecăruia dintre noi dacă ne vom vaccina sau nu în Sfânta și Dumnezeiasca Scriptură, avem mărturia Hristică care spune: „Nu voiesc moartea păcătosului, ci să se întoarcă și să fie viu.

„ Acest vaccin conform specialiștilor din domeniul medical are foarte puține reacții adverse minore aici intrând în discuție istoricul patologic al fiecărui pacient împarte vaccinul are în componență masă moleculară de ADN și ARN mesager provenit de la pacienții infectați și vindecați prin administrarea unui tratament adecvat în funcție de forma pe care aceștia au manifestat-o (ușoară sau severă) au fost tratați la domiciliu ori în secțiile de Administrare Terapie Intensivă trebuie spus că virusul mamă a provenit din China, provincia Whan la scurt timp acest virus a suferit noua mutație a covid19, care este mult mai agresivă.

Ne alăturăm și noi Patriarhiei Române, salutăm echipa medicală inițiatoare, felicitându-i pentru produsul final ce ar putea pune capăt acestei pandemii globale.

În concluzie Instituția Bisericii indiferent de cultul pe care-l promovează prețuiește știința medicală, viața și sănătatea populației.

Vaccinarea reprezintă un act profilactic voluntar și având la bază o informare corectă și completă oferită de autoritățile statului.

Pentru buna eficientizare a campaniei vaccinale îndemnăm părintește iubiții credincioși locuitori pe raza teritorială a parohiilor să aibă încredere în Dumnezeu și în sistemul medical alegând viața prin vaccinare.

_______________________________________

Dat în Bisericile Parohiale din Băbeni III-Valea Mare, Câineni I, Ciorăști și Marcea
Prin responsabil comunicare mass-media voluntar Andrei Sofian Stanciu
21 ianuarie 2021

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN