Menu

Despre Sfinții Râmnicului, Constantin Rădulescu și Virgil Bica

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_q_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Cred ca valcenii ar trebui să dea jos PSD. Nu pentru a pune în loc PNL sau USR,ci pur și simplu pentru a-i da jos. Să câștige oricine, dar această încrengătură trebuie să plece.

Au câștigat alegerile în Vâlcea, evident și cu ajutorul meu. Se bazeaza pe ideea că dacă cineva spune adevărul ,acela este interesat material. Voi arata ca nu ma intereseaza banii.

E complicat să argumentezi că aceștia sunt cum sunt, dar vă promit ceva. În următorii patru ani vi-i voi prezenta în pielea goală, în așa fel încât Frații Prădulescu să plece. Să nu vină prădulesccu Buiky sau prădulescu Pirvy, dar sa plece Frații. Frația e o idee corsicană, mai periculoasă ca orice.

Am promis că ma ocup azi de încrengătura PSD Vlcea – VTV – PNL. Credeți-mă că vin cu toate amănuntele curând, probabil mâine.

Ceea ce vreau să vă spun acum este că VTV aparține lui Vioral Bică. Marele om de presă. Cu nevasta mare vice le Consiliuliul Județean. Fosta, că au divorțat.

Au divorțat pentru mălai,deși cam târziu, erau deja în incompatibiliate acești decorați cu Crucea Râmnicului, de către IPS Varsanufie, adică aproape sfinți ai orașului.

Proștilor !

Voi vă dați seama unde s-a ajuns ?

Cândva, nu prea târziu, cred că trebuie să punem mâna pe ceva și să ii trimitem acasă,ori la pușcărie, după caz, pe acești demenți care cred că au pus mâna pe județ.

Va veni , în curând, și acest moment.

G.S.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN