Menu

Ce se coace la PSD Vâlcea, ce vrea gamblerul politic Constantin Rădulescu ?

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_costi_2020.jpg

 

 

 

 

 

 

E simpatică situația.

Aflu cu surprindere că tânărul, harnicul și neliniștitul președinte al PSD Vâlcea, Constantin Rădulescu, împreună cu deputații Daniela Oteșanu și Eugen Neață, finanțează atacuri în presa locală la adresa propriului partid, a lui Marcel Ciolacu și a partenerului din ”Alianța Binelui”, primarul Mircia Gutău.

Noroiul se ridică până la gât dacă mai ținem seama că s-a creat o legătură transpartinică între PSD Vâlcea și anumiți oameni din PNL în scopuri lucrative, iar funcții din CJ sunt acordate pentru ca VTV să susțină cumetriile. Despre aceste aspecte care au fost puse pe tapet și de alte publicații și televiziuni de la București, altădată.

Deocamdată, remarc cu surprindere că PSD Vâlcea, blândul și aparent onestul partid social-democrat, joacă la multe capete, liderul neputând rezista unor tentații.

Din cele mai recente informații, am putut observa că egoismul, nu echipa contează, interesul personal, nu principiile.

Din punctul meu de vedere, nu am decât să mă amuz. Am susținut PSD Vâlcea ani de zile în fața unora care își doreau să pună labele pe județ, dar dacă și Constantin Rădulescu și-a pierdut busola, atunci începe sfârșitul.

Desigur, după acest articol voi auzi tot felul de contraargumente fariseice, precum că e libertate, democrație, că fiecare face ce consideră, conform conștiinței sale.

Va fi însă drăguț, cum spuneam, să pun câteva întrebări care, o dată puse, dezvăluie fețele multiple ale unui joc provincial murdar.

Prima concluzie este că Marcel Ciolacu i-a pierdut din vedere pe pesediștii săi din Vâlcea și, la o adică, va fi trădat la scenă deschisă în favoarea PNL sau chiar a USR. E drept, Vâlcea fiind cam departe de București, iar pesediștii vâlceni fiind niște provionciali iscusiți și unși cu multe alifii locale, Marcel Ciolacu va avea nevoie de timp până să aibă o imagine a ceea ce se întâmplă.

Cu atât mai mult cu cât tăcerea va fi cumpărată chiar de mâine dimineață.

Acestea fiind spuse, aș mai adăuga, dacă încă nu s -a înțeles, că mocirla miroase și îmi repugnă.

Tare, tare agreabil mai este fostul tânăr Constantin Rădulescu, îmi place mult de el, dar ceea ce nu doream s-a întâmplat:

Președintele PSD Vâlcea a devenit baron toxic, transpartinic, gambler politic pasionat și fără scrupule.

Păcat, dar asta e situația, a la guerre, comme a la guerre.

Gheorghe Smeoreanu

Întrebarea de mâine: Ce lăgătură este între CJ - VTV - PNL ?

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK