Menu

În urma celor scrise de Traian Guminski despre Virgil Pîrvulescu, e nevoie de DNA

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_virgil_portret_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Nu am făcut niciodată, pe persoană fizică, nicio reclamație. Nu invoc procuratura la fiecare articol care surprinde posibile abateri de la lege. Acum însă altfel stă situația.

Din surse personale pe care în mod cert nu le va da în vileag, ziaristul Traian Guminski vine cu o serie de dezvăluiri înfiorătoare care, dacă ar fi adevărate, l-ar băga la închisoare pe ”viceprimarul” liberal Virgil Pîrvulescu.

Nu am de unde să știu cât de veridice sunt aceste dezvăluiri, deși după cât sunt de logice, par întemeiate. Repet: par, nu sunt încă dovedite.

Dovada nu poate veni însă decât de la Justiție, de la DNA și nu poate fi sancționată decât în instanță, până atunci Virgil Pîrvulescu putând fi considerat nevinovat.

Totuși, iată un fragment din cel mai recent articol al lui Traian Guminski:

,, S.C. O.T. E. LOGISTIC RM VÂLCEA și S.C. FLEX SPEDITION RM VÂLCEA sunt două firme înființate de GUERRAZZI ALESSANDRO, cetățean italian.Pînă in luna martie 2015 au avut sediul în Rm. Vâlcea, str. Căpitan Negoescu nr. 22, locuința lui Strejan Ion care a ținut și evidențele contabile ale celor două firme ,după care sediul acestora a fost mutat în imobilul din str. Colonel Bădescu nr. 5 Rm. Vâlcea ,imobil ce aparține lui Pîrvulescu Virgil și soției acestuia Pîrvulescu Gabriela Sorina care a preluat și evidențele contabile ale firmelor respective.

Mutarea sediului și preluarea evidențelor de către Pîrvulescu , au fost generate de rezultatele controlului fiscal coordonat pas cu pas de Pîrvulescu Virgil la SC Flex Spedition SRL, urmare căruia au fost stabilite obligații suplimentare de peste 17 milioane lei .

Urmare acestor constatări ,Pîrvulescu arătîndu-și influența si promițând lui GUERRAZZI ALESSANDRO sprijin în soluționarea contestației acestor debite ,în schimbul unei chirii care prin nivelul valoric are caracterul unei TAXE DE PROTECȚIE ,preia evidențele contabile și firmele în chirie, generînd nemulțumirea lui Strejan Ion căruia pentru al liniști i-a promis angajarea la AJFP Vâlcea prin transfer ,lucru ce nu s-a materializat datorită opozitiei lui Pîrvulețu Mircea, directorul general al DGRFP Craiova.

Dealtfel a sprijinit pe tot parcursul soluționarii contestației prin timorarea angajaților,răspunsurile coordonate și semnate la plîngerile prealabile înregistrate sub nr 213509 și 213511/03 nov. 2015 , coordonarea expertizei efectuată de Marincaș Teodor în dosarul 1134/90/2016. La indicația lui pentru fundamentarea expertizei contabile, expertul folosește în exemplificare tarifele practicate de societăți cu activitate de transport a caror evidență contabilă o ține Pîrvulescu Gabriela ( SC Biexim SRL , SC Luxor Comp ,SC Transauto Ro SRL și SC PURPLE TRANSPORT ITALIA- societate care a funcționat în asociere în participațiune atât cu SC Flex Spedition SRL cât și cu SC OTE Logistic ,aceste două din urmă asigurând șoferii (101 angajați )pentru funcționarea autocamioanelor firmei din Italia. Pentru acești angajati cu contract de muncă în România le plătește salariul minim pe economie –în anul 2014 de 850 lei /salariat - iar diferența este asigurată ca diurna de deplasare ,eludînd astfel plata impozitului pe venit din salarii și contribuțiile la pensii,sănătate și somaj”.

Pare real ? Da, pare real și corelează cu ceea ce am publicat și noi referitor la firme care întâi au fost prigonite de Finanțele Vâlcea, apoi au ajuns să țină contabilitatea la cine trebuie.

Opinia publică din Rm. Vâlcea nu poate rămâne fără răspuns cu privire la această situație, mai ales că Virgil Pîrvulescu se vrea neapărat viceprimar.

Clară situație, e nevoie de DNA.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK