Menu

Mădălina Cotar sau cum schimbă PMP Vâlcea oamenii în rău

f_350_200_16777215_00_images_banner1_cotar.jpg

 

 

 

 

 

Unul dintre semnele că la PMP Vâlcea domnește haosul este schimbarea la față a Mădălinei Cotar, fostul consilier parlamentar al deputatului PSD Eugen Neață.

Dacă atunci când lucra cu Eugen Neață, Mădălina Cotar era un om echilibrat, serios, harnic, alături de Roiban a devenit la fel de instabilă și sulfuroasă precum șeful. O stare de surexcitare nervoasă, de pierdere a echilibrului și poate chiar a bunului simț sunt acum trăsături ale unui fost om frumos cu bune perspective în viața politică.

Poate că ar trebui să fie atent și Mircia Gutău în ce lupte își atuncă oamenii, în așa fel încât să nu le periciliteze starea psihică, fiindcă prea multă aventură poate dăuna grav sănătății.

Cum să stabilești că domnișoara Cotar poate fi, în principiu, senator, punând-o pe un loc pe lista pentru Senat, fără a risca să strâmbi un om tânăr care creștea drept ? Din improvizație nu poate ieși decât derută și confuzie.

Evident că totul putea fi făcut onorabil, cel puțin în aparență, dacă dl Ionel Roiban ar fi fost un om politic cu capul pe umeri. Ceva din stilul câlțos, ranchiunos și ofticos al lui Roiban s-a transferat și echipei sale.

Avea nevoie Vâlcea de PMP ? Aș spune că da, liberalii sunt de mai mult de un deceniu eșuați, iar dreapta politică nu avea reprezentanți credibili. Din păcate, noul PMP – Roiban a luat de la PNL – Buican tot ce a fost mai rău, iar rezultatele se vor vedea la vot.

La această oră, pemepiștii se suspectează unii pe alții, se urăsc și, dacă s-ar putea, s-ar da afară reciproc din partid. Copierea și distribuirea pe plan local a unor sloganuri electorale de la București încearcă să acopere o oală plină cu mizerii.

Mizerii umane și electorale.

Gheorghe Smeoreanu

Pe același subiect, citiți aici.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK