Menu

Pîrvulescu și gașca au vrut să îl ia prizonier pe Mircia Gutău. N-au reușit

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_arene_1.jpg

 

 

 

 

 

 

După ce a pierdut alegerile pentru funcția de primar al Râmnicului, Virgil Pîrvulescu încearcă să domine printr-o alianță PNL – USR – PLUS pe care cetățenii nu au votat-o. Această ”Alianță pentru Râmnic” a dat un comunicat prin care vrea să lase impresia că va conduce municipiul, totul fiind, în stilul Pîrvulescu, un joc de imagine.

Vă invit să citiți comunicatul, unul dintre cele mai aberante documente politice emise în Vâlcea. Aberant fiindcă este redactat ca și cum Gutău a fost luat prizonier și Râmnicul nu ar mai avea primar.

Iată comunicatul.


 Reorganizarea aparatului administrativ (reorganizare departamente, extinderea gradului de digitalizare și reducerea fluxului documentelor în format fizic, evaluarea și promovarea în posturi realizată doar pe criterii de performanţă).
 Transparență la nivelul întregii administrații publice locale a municipiului Râmnicu Vâlcea, eficientizarea și prioritizarea alocării cheltuielilor publice cât și asigurarea sustenabilității acestor cheltuieli
 Crearea unui parc industrial
 PSD+PER au reușit în perioada guvernării locale să falimenteze CET Govora, iar acum Alinața pentru Râmnic își asumă constuirea unei centrale termoelectrice în cogenerare
 Implementarea conceptului Smart City, la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea.
 Crearea cadrului necesar implementării la nivelul administrației locale a conceptelor de guvernanță locală și democrație participativă.
În același timp, prin parteneriatul semnat, cele trei formațiuni își iau angajamentul ca cei doi viceprimari, Virgil Pîrvulescu și Andrei Gheorghiu, care vor reprezenta Alianța pentru Râmnic, să respecte legalitatea actelor administrative și să reprezinte interesele locuitorilor în Consiliul Local.
În urma rezultatului obținut, acest protocol este o consecință naturală a votului dat de cetățeni. Ei sunt cei care au desemnat această majoritate. Poate unii o privesc ca fiind fragilă, dar Alianța pentru Râmnic este una puternică, solidă și unită.
Alianța pentru Râmnic este doar începutul unei administrații locale menită a schimba imaginea municipiului. Cetățenii au transmis un mesaj ferm pe 27 septembrie, anume că doresc o schimbare, fapt ce ne onorează, dar ne și obligă să fim responsabili.

Evident că primarul Mircia Gutău le-a dat acestor puciști sui-generis o replică acidă pe care vă invit să o citiți în continuare.

Partidele politice care în urma alegerilor locale din 27 septembrie au obținut un număr de mandate care să le asigure majoritate în Consiliul Local Rm. Vâlcea (PNL și USR PLUS) ne anunță că au semnat un protocol de colaborare locală intitulat Alianța pentru Râmnic. Cu # înainte, că așa e la modă! Citind comunicatul credem că alianța este pentru membri de partide sus pomenite, nicidecum pentru cetățenii orașului! Ce vor stimabilii viitori consilieri locali!?!

- Să reorganizeze aparatul administrativ al Primăriei gândindu-se, probabil că au de mulțumit lipitorii de afișe din campania electorală cu locuri de muncă. Le transmit războinicilor consilieri să citească Codul Administrativ: conform art. 129, alin. 3, lit. C, Consiliul Local aprobă, în condițiile legii, la propunerea primarului, înființarea, organizarea și statul de funcții al aparatului de specialitate al primarului.Din punctul meu de vedere actualul aparat administrativ al Primăriei este unul eficient, cu rezultate bune în crearea de proiecte și atragerea de fonduri europene!

- Să creeze un parc industrial! Pe care teren? Pe terenul prietenilor lor cu care fac afaceri in Râmnicu Vâlcea? Le reamintesc domnilor din alianță că în Vâlcea exista două parcuri industriale ( la Bălcești- 10,5ha si la Drăgășani -16,3ha) care au absolut toate utilitățiile necesare bunei desfășurări a activității oricărui investitor care dorește să vină în județul nostru.

- Transparență la nivelul întregii administrații publice locale! Le transmit că Legea 52/2003 a fost întotdeauna respectată, iar site-ul Primăriei Rm. Vâlcea găzduiește, transparent, toate anunțurile, bugetul, cheltuielile și materialele de Consiliu, la timp!

- PSD+PER au reușit în perioada guvernării locale să falimenteze CET Govora! Minciuni electorale, care continuă și acum. CET Govora nu este în faliment, iar construirea unei Centrale termoelectrice în cogenerare este un proiect care a demarat deja.

- Implementarea conceptului Smart City la nivelul municipiului Rm.Vâlcea! Le amintesc că la nivelul municipiului Rm. Vâlcea au fost implementate programe Smart City ( plata cu sms la parcări, e-ticketing la ETA, reabilitarea sistemului de iluminat din municipiu – în lucru, plata cu cardul a taxelor și impozitelor, wi-fi in locurile publice...), iar acest lucru ne preocupă în continuare!

Mai aflăm din comunicat că ambii viceprimari ( pe unul îl cheamă Virgil Pîrvulescu pentru Rm. Vâlcea!) vor respecta legalitatea actelor administrative! Ne bucurăm! Asta înseamnă că vor vota toate proiectele de hotărâre care sunt legale!

Ne mai spun membrii alianței că cetățenii orașului au transmis un mesaj ferm pe 27 septembrie. Așa este! Cetățenii orașului Rm. Vâlcea l-au ales primar pe Mircia Gutău, la o diferență de aproape 5000 de voturi față de al doilea clasat, pentru a duce mai departe proiectele și programele de dezvoltare ale orașului.

Le transmit viitorilor consilieri din #Alianță Pentru Râmnic să nu mai facă pe fetele mari, să dea dovada de seriozitate și să înțeleagă că în Consiliul Local al municipiului Rm. Vâlcea nu sunt pe maidanul unde se bate mingea.

Mircia Gutău,
Primar

Problema este ce urmărește Alianța Sufletului. Opinia mea este că vrea să anunțe, cu surle și trâmbițe, diferite direcții de acțiune și să urle apoi că nu le-a putut implementa din cauza lui Mircia Gutău, pregătind astfel un referendum de demitere undeva la finele lui 2021.

Aceaste este strict opinia mea, bazată pe faptul că Pîrvulescu a investit enorm într-o campanile mincinoasă și a făcut ceea ce se cheamă în psihologie nevroza investitorului. Adică acolo unde cineva a investit, merge până în pânzele albe.

Din păcate, dacă vom avea în continuare guvern liberal și prefect liberal, nu va fi pace în Râmnic.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK