Menu

Constantin Rădulescu l-a zdrobit pe Buican

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_costi_2020.jpg

 

 

 

 

 

Fostul şi viitorul preşedinte al CJ şi PSD Vâlcea trebuia să câştige în mod obligatoriu pentru a demonstra că în societate încă funcţionează ideea că munca şi seriozitatea înving scandalul şi golăneala.

Nimeni, din această funcţie, nu a muncit mai mult vreodată precum Constantin Rădulescu, drept pentru care l-a zdrobit pe liberalul superficial şi infatuat Cristian Buican.

După numărarea a peste 80 % din secţiile de votare, diferenţa dintre cei doi este de 47 % la 36 %, în condiţiile în care Buican a beneficiat de aportul unui număr mai mare de primari.

Ce de drept însă, Mircia Gutău şi PER-ul său au contribuit substanţial la această victorie solidă. Alianţa Binelui a funcţionat şi a generat Binele.

Nu spun că Buican și Pîrvulescu au fost Alianța Răului din respect pentru liberali, dar cam așa au părut că stau luucrurile.

Vâlcenii se aleg așadar cu acelaşi preşedinte harnic şi serios, dar şi cu convingerea că întotdeauna ”bine faci, bine găsești”, sloganul electoral memorabil lui lui Constantin Rădulescu.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK