Menu

Vîrgil Pîrvulescu, susţinut de ”nemuri proaste”

f_350_200_16777215_00_images_banner1_prvulescu_portofel.jpg

 

 

 

 

 

 

Pe lângă o serie de oameni normali care au probabil convingeri apăsate de dreapta, candidatul PNL la Primăria Râmnicului este susținut de un grup relativ numeros de neamuri proaste.

”Nemuri proaste” este traducerea mea pentru termenul ”troll”.

Nu știu dacă neamurile proaste se adună spontan în jurul lui Virgil Pîrvulescu, pe principiul muștelor, ori sunt plătite din portofelul barosan pe care îl vedeți în fotografie, ori și una și alta. Din păcate, Pîrvulescu încurajează ”neamprostia” și nu l-am văzut ieșind în public pentru a se delimita de jevrele care înjură pe net în numele lui.

Grav este că în urma campaniei pîrvulesciene va rămâne în urmă, ca gunoiul după un grătar de maneliști, acel grup de tineri încurajați să se auto-mutileze pe Facebook. Fiindcă asta se întâmplă, oameni care ar putea fi utili societății se taie la vene pe rețeaua de socializare în numele lui Pîrvulescu. Cine le va plăti terapia pentru a-și reveni după luni de zile de înotat în apa puturoasă a acestei campanii ? Candidatul ? Nu cred.

Ipoteza de lucru a lui Pîrvulescu este că locuitorii Râmnicului ar fi preponderent hateri, ar avea o conștiință vindicativă și un suflet înclinat spre cele diavolești. O asemenea viziune de psihologie socială este din start greșită pentru cine cunoaște Râmnicul cu adevărat, cu oamenii săi buni, toleranți, echilibrați.

Trolii, ca toți trollii, sunt îmbecili, au impresia că dacă mă insultă și mă amenință închid ziarul și mă sinucid. Evident că studiul asupra mizeriei umane este una dintre recompensele pe care mi se ofer în această campanie, iar dacă bag mâna printre zărbrele sau hrănesc acest gen de animale este pentru a le cunoște mai bine.

Sunt convins că nimeni nu va deveni vreodată primar la Râmnic propagând ura și înjurătura.

Desigur, o campanie electorală nu e bal de caritate, participanții nu se bat cu flori, dar nici să îți folosești toate resursele pentru a provoca tensiuni nu e productiv. Până la urmă, Pîrvulescu va rămâne doar primarul simbolic al jegurilor umane, al rataților și frustraților, puțini fiind cei de dreapta, cei dornici de schimbare care îl vor vota.

Dacă Virgil Pîrvulescu a dat el acest ton mizerabil, din propria sa convingere, îl deplâng și îl avertizez că nu va sfârși bine în această viață, fiindcă sunt tot mai convingătoare studiile științifice care arată că răul se întoarce ca un bumerang. Oricum, campania lui este suficient de satanistă stilistic încât să nu mai ai nevoie de sondaje pentru a-i estima eșecul.

După alegeri, Pîrvulescu nu își va linge rănile și nu se va retrage din arenă așa cum ar face un om ca oricare altul. Va continua opera de demonizare a marginalilor din Râmnic și hărțuirea forțelor de bine.

Până când ?

Până la nebunie.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK