Menu

Liberalii își recunosc vina și reînființează spitalul Bălcești. Da, dar atunci a murit un om

f_350_200_16777215_00_images_banner1_buican_orban_1.jpg

 

 

 

 

 

În presa din 2011 apărea următoarea știre.

Doi oameni au murit in Romania, in conditii dramatice, in plin proces de reforma a sistemului sanitar. Un barbat a decedat in Valcea, deoarece nu stia ca Spitalul Balcesti fusese desfiintat. Alt caz a avut loc in Constanta, in drum spre spital.
De la 1 aprilie, Spitalul Orasenesc Balcesti a fost desfiintat, prin ordin al Ministerului Sanatatii. Astazi, un barbat a murit in timp ce astepta echipajul medical, chiar in fata fostului spital din Balcesti.
Barbatul avea 41 de ani si era din comuna valceana Lalosu. Dupa ce i s-a facut rau acasa, el a fost dus cu masina de catre un vecin in fata cladirii Spitalului Orasenesc Balcesti, unde a constatat ca unitatea nu mai functiona.
Rudele barbatului mort au spus ca, dupa ce au aflat ca unitatea medicala este inchisa, au sunat la Serviciul de Ambulanta din Balcesti, insa singura salvare de pe tura era plecata intr-un alt caz de urgenta. Ulterior, dupa aproximativ 40 de minute de asteptare in fata cladirii spitalului, barbatul a murit. La aflarea vestii, sora si sotia barbatului, care ajunsesera in fata cladirii spitalului, au lesinat.
Rudele acestuia au precizat ca nu stiau ca spitalul fusese inchis. 200 de spitale din Romania dispar in 2011.

Acum, în presa din Vâlcea apare următoarea știre.

Reusită liberală. Spital la Bălcești

În curând, Guvernul României va adopta o hotărâre extrem de importantă pentru județul Vâlcea.
Art.1. Se aprobă înființarea Spitalului Orășenesc Bălcești, unitate sanitară cu paturi cu personalitate juridică, cu sediul în Aleea Petrache Poenaru, nr. 2-3, orașul Bălcești, județul Vâlcea, în subordinea Consiliului Județean Vâlcea.

Fiindcă PDL a desființat în 2011, iar PNL înființează în 2020, înseamnă că nu e nicio reușită, pur și simplu e o reparație față de o gravă eroare recunoscută.

Atâta doar că atunci a murit un om pe care liberalii nu îl pot învia.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK