Menu

Mane, Tekel, Fares, dom Pîrvulescu !!

f_350_200_16777215_00_images_banner1_pirvulescu_desemnat_1.jpg

 

 

 

 

 

 

N-am alt titlu, mai ales că îmi vine să râd de dom Pîrvulescu. Explic titlul la final, pentru cine nu l-a înţeles, dar acum, luaţi de aici, comunicat:

„Comunicat de presă

Vineri, 3 iulie 2020, Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea s-a întrunit în sedință, în vederea adoptării unor hotărâri importante pentru perioada care urmează în plan politic, dar și pentru adoptarea unor hotărâri cu caracter organizatoric intern.

Au fost validate candidaturile pentru funcția de primar în 80 de localități.

De asemenea, având în vedere faptul că, potrivit statutului, începând cu data de 3 iulie, mandatul actual de la conducerea Organizației PSD Râmnicu Vâlcea a încetat, domnul Marin Florian a fost desemnat președinte interimar al Organizației PSD Râmnicu Vâlcea, iar domnul Vasile Cocoș, președinte executiv, urmând ca până la prima sedință de Birou Permanent Județean să prezinte o propunere de structură interimară a noului Birou de Conducere al organizației.

Aceste măsuri sunt cu caracter excepțional, având în vedere starea de alertă, cât și restricțiile pe care acesta le impune.

Totodată, Biroul Permanent Județean al PSD Vâlcea a adoptat o hotărâre prin care demarează procedura de întocmire a unui acord politic între Organizația PSD Vâlcea și Organizația PER Vâlcea pentru colaborarea în alegerile locale și susținerea candidatului PER la Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea, domnul Mircia Gutău și a candidatului PSD la Consiliul Județean Vâlcea, domnul Constantin Rădulescu.

În cel mai scurt timp, acordul de colaborare politică urmează să fie adoptat în formă scrisă și semnată, în cadrul structurilor de conducere al formațiunilor politice semnatare.
Acordul priveste structurile politice PSD si PER de la nivelul municipiului Râmnicu Vâlcea.

Biroul de presă
PSD Vâlcea”

---------------------------------

Biblia, in Cartea lui Daniel (V, 25), povesteste ca atunci cand Cirus, regele persilor, a impresurat cetatea Babilonului, unde domnea regele Balthazar, acesta facea o orgie, ajunsa de pomina. in toiul petrecerii a vazut deodata o mana misterioasa care, cu litere de foc, scrise pe pereti aceste trei cuvinte sibilice: Mane, Tekel, Fares... Ce insemnau ele, nu stia nimeni si a fost nevoie sa se recurga la oficiile prorocului Daniel, care, se spune, le-ar fi tradus prin: Numarat, cantarit, impartit si le-ar fi talmacit in sensul ca zilele regelui ar fi numarate, ca el cantareste prea putin in balanta si ca regatul lui va fi impartit, interpretare ce s-a adeverit.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK