Menu

După 30 de ani, președintele CJ Constantin Rădulescu vindecă o rană a Vâlcii

f_350_200_16777215_00_images_banner1_radulescu_costi_2020.jpg

 

 

 

 

 

După 30 de ani, timp în care deșeurile de la populație au fost depozitate necontrolat, în sfârșit, în județul Vâlcea, după parcurgerea tuturor procedurilor legale în vigoare, va exista un operator de salubrizare care va face atât colectarea selectivă, cât și transportul și depozitarea deșeurilor în conformitate cu normele europene.

În ședința extraordinară a CJ Vâlcea de astăzi, 3 iunie 2020, la propunerea președintelui Constantin Rădulescu, consilierii județeni au aprobat, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre privind ultimele completări la documentația necesară demarării procedurii de atribuire a Contractului de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare, la nivelul județului Vâlcea.

Urmează ca fiecare unitate administrativ-teritorială să adopte propria hotărâre de aprobare a documentației, Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Serviciul de Salubrizare a Localităților din Județul Vâlcea revenindu-i sarcina de a derula procedura de achiziție publică a contractului de delegare prin concesiune a serviciului de salubrizare, precum și monitorizarea executării acestuia.

„După lungi dezbateri, această hotărâre, pe care cu toții ne-am dorit-o foarte mult, a fost aprobată prin consens și cu unanimitate de voturi. Este foarte important ca, într-un termen rezonabil, toate unitățile administrativ-teritoriale să emită propriile hotărâri, pentru ca, împreună, să facem următorii pași în rezolvarea problemei colectării și depozitării deșeurilor, care, la nivelul județului Vâlcea, este așteptată de peste 30 de ani”

Constantin Rădulescu, președintele Consiliului Județean Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK