Menu

Gheorghe Gogârnoiu, un creier strălucit la administraţia Râmnicului

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gogarnoiu_primarie.jpg

 

 

 

 

 

Mircia Gutău l- a adus lângă el pe Gheorghe Gogârnoiu, acesta fiind o adevărată lovitură în materie de recrutare a creierelor pentru administraţia Primăriei Rm. Vâlcea.

Cu Gogârnoiu în funcţia de administrator public, Râmnicul se va dezvolta mai rapid, mai suplu, mai eficient.

Evident că nişte loaze care abia şi-au luat bacalaureatul au început să înjure pe internet, considerând că Primăria pierde cu Gogârnoiu.

Nu am cum să îi fac să priceapă economie pe nişte analfabeţi, dar cititorilor mei le spun că Râmnicul din ultimii 10 – 15 ani ar fi fost mult frânat din punct de vedere economic dacă la conducerea Finanţelor Publice nu ar fi fost Gheorghe Gogârnoiu.

Acest mare expert financiar i-a sprijinit pe patronii vâlceni să îşi optimizeze fiscal firmele, să respecte legea dar să se şi dezvolte pentru ca statul să aibă de unde încasa taxe şi impozite.

Prin sângele economic al Vâlcii curge şi ADN-ul lui Gogârnoiu.

Având un stil ironic şi cam englezesc, plăcându-i cam mult să se asculte pe sine dar dând dovadă de o solidă cultură umanistă, un lord în adevăratul sens al cuvântului, om ce pare de viţă veche, inteligent până la enervare, expert în cel mai clar sens al cuvântului, Gheorghe Gogârnoiu este un uriaş câştig pentru Primăria Rm. Vâlcea.

Nu am cuvinte să îl felicit pe Mircia Gutău că a pus mâna pe o asemenea capacitate.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK