Menu

Bombă ! A demisionat doctorul Dan Ponoran

f_350_200_16777215_00_images_banner1_ponoran_coronavirus.jpg

 

 

 

 

Prin ordinul prefectului Costea, doctorul Dan Ponoran a fost numit pe 23 martie coordonatorul măsurilor ce trebuie luate, potrivit dispozițiilor autorităților publice centrale, la nivelul tuturor unităților spitalicești din județ pentru prevenirea și combaterea infecțiilor cu noul coronavirus.

Presa arăta că, potrivit Ordinului nr. 207/23.03.2020, managerul SJU Vâlcea va fi cel care, în colaborare cu Direcția de Sănătate Publică, se va ocupa, în regim de urgență, de identificarea și evaluarea necesarului de medicamente, materiale și substanțe de protecție de la nivelul celor șase spitale din județul Vâlcea, totodată, el fiind și cel care va coordona și aviza procedurile de achiziție publică derulate de către aceste unități sanitare.

Iată însă că doctorul Dan Ponoran, care este, practic, strategul stopării coronavirusului în Vâlcea, a demisionat din funcția de coordonator, iar într-o declarație dată nouă ne-a spus că Spitalul Județean de Urgență necesită o atenție specială care îi acaparează tot timpul.

În spatele acestei demisii cu aspect amiabil se pare că sunt unele fricțiuni cu Prefectura.

Greu de crezut că prefectul Costea va găsi un medic de calibrul lui Dan Ponoran pentru a coordona activitatea spitalelor din județ în lupta cu pandemia.

C.N.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK