Menu

Liberalii însistă. Vor dosar penal și amendarea lui Mircia Gutău

f_350_200_16777215_00_images_banner1_gutau_batranii_1.jpg

 

 

 

 

 

 

Dacă e adevărată (de ce n-ar fi ?) declarația pe care am citit-o în Gazeta Vâlceană, Poliția Vâlcea are o problemă filosofică. Dar să citim, mai întâi, declarația.

,,S-a înțeles puțin greșit, dar terminologia în care ne exprimăm noi este clară. Am spus doar că vom face verificări. Aceasta nu înseamnă dosar penal sau cine știe ce altceva. În urma verificărilor s-a stabilit că nu s-a încălcat nicio Ordonanță Militară pentru că respectivele candele au fost aprinse de oameni care se aflau în timpul serviciului. De asemenea, reiese din poze și videoclipuri că erau echipați corespunzător. Vreau să mai precizez că asta este tot ce vă pot spune până în momentul de față, pentru că verificările continuă” a spus Cătălin Udrea, purtătorul de cuvânt al IPJ.

Așadar, verificările s-au încheiat, dar totuși continuă, filosofie pe care o mai putem întâlni la Heraclit Obscurul.

Poliția a intrat în faza de mediație transcendentală pentru a intepreta ordonanța militară care nu avea cum să prevadă că un primar va aprinde candele la toate mormintele. Să îi lăsăm în voia sorții pe șefii Poliției și să arătăm de unde le vin impulsurile pentru a continua verificările.

Pe pagina de Facebook numită paranoic ”Scoatem Vâlcea din mizerie” stă scris următorul text:

”Aceeași ordonanță care spune că în cimitire nu au voie decât cei cu înmormântările, maxim 8 persoane, spune și că persoanele care vin din străinătate trebuie să stea 14 zile în izolare, chiar dacă nu au nimic. Dacă te prinde pe afară iei 20.000 lei amendă. Dar daca Gutău cu zeci de oameni merge în cimitire ... de ce nu se aplică aceeași lege și aceeași amendă pentru toți cei care o încalcă?

Voluntarii, toți, trebuie să fie amendați cu 20.000 lei fiecare.Iar Gutău dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, în formă agravantă, că e primar iar voluntarii și angajații Piețe Prest nu au putut să refuze, riscau să fie dați afară de la job.
Așa spune legea”.

Despre asta e vorba, ce să ne mai ascundem după degete. Respectiva pagină de Facebook este al liberalilor şi îl susţine pe Virgil Pîrvulescu, candidatul lor la Primărie.

Ei vor să se găsească o interpretare pentru ca Gutău să aibă dosar penal în formă agravantă pentru zădărnicirea combaterii bolilor, iar Poliţia se execută întocmai şi la timp.

De asta spune purtătorul de vorbe Cătălin Udrea că ”verificările continuă”, după ce tot el afirmase că ” . În urma verificărilor s-a stabilit că nu s-a încălcat nicio Ordonanță Militară”.

Garcea era mai deștept măcar fiindcă nu asculta de comenzi politice.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK