Menu

Senatorul Bogdan Matei către Premierul Orban: ”Lăsați sfaturile și apucați-vă de guvernat!”

f_350_200_16777215_00_images_banner6_matei-senator.jpg

 

 

 

 

 

”Toată lumea a așteptat videoconferința susținută de distinsul premier, Orban, în speranța că va veni cu măsuri concrete pentru mediul de afaceri, dar surpriză... ne-au fost explicate câteva măsuri de prevenție, pe care Televiziunea de stat și orice altă formă media o face cu succes!

După ce că președintele țării face totul cu întarziere, atunci când declară stare de urgență, dar care nu intră în vigoare cât mai repede, se pare că și guvernul îi urmează exemplul. Treziți-vă la realitate, România și românii merită fapte și nu vorbe!

Avem nevoie să auzim cu ce dispoziții veniți pentru protejarea locurilor de muncă și mediului de afaceri privat, deoarece rolul Guvernului este să iasă în față cu măsuri concrete, cu măsuri pentru antreprenorii români, să conceapă strategii pentru a evita prăbușirea economiei românești.

Consider că aveți timp de gândire și de meditație acum că tot stați pe marginea lacului.... Economia țării este pusă în pericol, iar Orban ne vorbește despre mersul pe bicicletă?

Lăsați sfaturile și apucați-vă de guvernat”-Bogdan Constantin Matei-Senator PSD de Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK