Menu

Senatorul Bogdan Matei: Guvernul ORBAN pune în pericol activitatea sportivă chiar în anul olimpic!

f_350_200_16777215_00_images_banner6_matei--sportivi.jpg

 

 

 

 

 

”Școlile și grădinițele rămân fără contabili, fochiști, bucătari și șoferi!

De asemenea și Ministerul Tineretului și Sportului are de suferit în acest context.
În ceea ce privește Ministerul Tineretului și Sportului, subordonatele din cadrul acestuia, precum Direcțiile Județene pentru Tineret și Sport, Complexurile Sportive Naționale, cluburile sportive, vor rămâne fără personal, iar activitatea sportivă este pusă în pericol chiar în anul olimpic! Și ramura de tineret din minister va întâmpina probleme în ceea ce privește Casele de cultură ale studenților și taberele.

Bineînteles, este posibil orice când e vorba de ”guvernul meu”.

Încetarea imediată a detașărilor din mediul privat în sectorul public aruncă în aer educația după ce distinsul premier, Ludovic Orban, a dat ordonanța de urgență nr. 1/2020...de ce? Pentru că poate!

Pe scurt, ordonanța nu mai permite angajarea de personal în școli decât pe posturi permanente, clar stabilite.

Păi e bine să muncim până la 70 de ani dar nu e bine să avem răbdare, sa alocăm timp și o atenție deosebită să organizăm concursuri pentru buna desfășuare a activității, să nu “zburăm” personalul pe fereastră cât ai pocni din degete fără a ne gândi înainte la urmările imediate, dar nu e nimic nou când vine vorba de băieții aceștia pentru că putem spune că ne așteaptă un an greu, cine știe...poate doriți să închidem ușile la învătământ și sport pe perioada mandatului dumneavoastră domnule premier, deoarece ”guvernul meu” are undă verde de la “împărat” să facă ce dorește.

Concluzia este evidentă: încetarea detaşărilor blochează total activitatea în unele locuri, iar soluțiile trebuie găsite imediat pentru a se înlătura blocajele instituționale, neplata salariilor, închiderea unor baze, sistarea unor programe, dar conducerea merge pe principiul “nu ne interesează cum faceți, doar să nu opriți activitatea”-Bogdan Constantin Matei-Senator PSD de Vâlcea

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK