Menu

Noul subprefect de Vâlcea se numește ”Sebi” Fârtat și e altă mâncare de pește

f_350_200_16777215_00_images_banner1_fartat_sebi_1.jpg

 

 

 

Vâlcea are subprefect nou pe care îl cheamă ”Sebi” Fârtat. N-am habar dacă ”Sebi” vine de la Sebastian sau de la Eusebiu sau de la alt prenume și deocamdata îmi e lene să caut.

Ziaristul Liviu Popescu, cel care se pare că îl cunoaşte bine pe ”Sebi”, ne spune că avem de a face cu un tânăr ” amator de o carte şi de o muzică bună” şi care crede „în valorile fundamentale ale statului de drept, ale economiei de piaţă şi ale Uniunii Europene”.

Doamne ajută, e pentru prima oară când aud din start despre un nou-venit în politica locală că e amator de cărți bune.

Acum, depinde ce înțelegem prin asta, că una e să citești Eugen Barbu și alta Blecher, una Platon, alta Harari. Dacă și una și alta, cu atât mai bine.

Cu privire la „valorile fundamentale ale statului de drept, ale economiei de piaţă şi ale Uniunii Europene”, asta e deja lozincă, vom vedea.

Mai aflu că subprefectul e progresist. Clasic, progresismul era de stânga, acum pare că se referă la unii care nu cred neapărat în Dumnezeu, susțin tot felul de minuni în materie de proprietate, familie, sex etc.

Are Vâlcea un subprefect globalist ? O fi hipster ? Parcă n-aș crede, că taică-so e om serios.

Fie cum o fi, domnul Liviu Popescu mi-a trezit curiozitatea la maxim. Păi, cum să nu ? Doamna Aurora Gherghina era și rămâne o doamnă, bună, blândă, cu frica de Dumnezeu. Era apropiată de oameni, iubitoare de țară, în sensul acela clasic.

Acum, se pare că e o altă mâncare de pește.

Primim.

G.S.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK