Menu

UPDATE/ Video. Un depozit de cauciucuri uzate din Drăgășani arde de 3 zile

f_350_200_16777215_00_images_Incendiu-Dragasani-23-nov-2019.jpg

 

 

 

 

UPDATE 26 noiembrie, ora 10.35:


De 3 zile, pompierii militari vâlceni intervin pentru stingerea completă a incendiului izbucnit, în municipiul Drăgășani, la un depozit de cauciucuri uzate.

Până ieri dimineață se reușise relocarea și stingerea a circa 50 % din cantitatea de cauciuc afectată. Tot ieri, din cauza intensificării vântului, reapăruseră degajările de fum și s-a luat decizia ca populația să fie din nou avertizată, pe o rază de cca 5 km, prin intermediul aplicație RO Alert.

În cursul zilei de astăzi, se va acționa asupra ultimului sfert din sutele de tone de material ars cu 6 autospeciale de stingere și două utilaje.

 

_____________

 Știrea inițială, 23 noiembrie:

Cu puțin timp în urmă, la intrarea în orașul vâlcean Drăgășani, pe strada Digului, a izbucnit un incendiu la un depozit de cauciucuri uzate.

La fața locului Intervin pompierii militari cu 4 autospeciale cu apă și spumă. Au mai fost trimise un echipaj CBRN și un echipaj SMURD.

Focul este localizat și se manifestă pe o suprafață de aproximativ 70-8- mp, la 2 anexe unde este depozitată o cantitate mare de benzi de cauciuc.

Din cauza degajărilor mari de fum, a fost transmis mesaj Ro Alert pe o rază de 6 km. Oamenii sunt sfătuiți să rămână în incinte,cu geamurile închise, pentru a evita expunerea la fumul toxic.

 

embed video plugin powered by Union Development

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK