Menu

Reverenţe elegante şi meritate pentru Constantin Rădulescu de la scriitorii trăitori în Vâlcea

f_350_200_16777215_00_images_banner1_scriitori_valceni.jpg

 

 

 

 

 

 

Cu prilejul lansării seriei Scriitori vâlceni contemporani, am primit prea multe cuvinte de laudă de la autori. Prea multe, fiindcă eu am avut doar ideea și am pregătit manuscrisele pentru tipar, nimic mai mult. Reverențele le merită însă tânărul președinte al CJ Vâlcea Constantin Rădulescu și m-am bucurat că scriitorii, unii pentru prima oară în viața lor, au mulțumit unui șef de județ în mod public. Practic, nu a fost autor care, la Rm. Vâlcea, Călimănești și Drăgășani nu nu fi avut cuvinte frumoase pentru Constantin Rădulescu. Aici nu e vorba despre politică, ci despre normalitate.

Când i-am spus lui Constantin Rădulescu precum că dacă cineva a dublat salariile actorilor, dacă pictorii, cât de cât, mai vând câte ceva pe net și pe la expoziții, în vreme ce scriitorii nu își pot tipări cărțile, în următoarea secundă, chiar o secundă, mi-a spus:
- Trebuie să facem urgent ceva.

N-am comentat, am vorbit cu excelentul editor Andi Barcan. L-am ales pentru că Hoffman editează clasici, are o ţinută a programului editorial care îmi place.

Mai departe, nu ştiu ce s-a întâmplat, probabil ceva birocraţie, cei de la ArtOlt întocmind un proiect în acest sens, cu care, după cum se vede, au avut succes.

Totul a pornit de la:
- Trebuie să facem urgent ceva.
De asta spun că reverenţele primite de Constantin Rădulescu de la scriitorii trăitori în Vâlcea sunt chiar meritate.

Gheorghe Smeoreanu

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK