Menu

ANUNȚ APAVIL SA: ÎNTRERUPERE furnizare apă potabilă în data de 15 octombrie 2019. Vezi în ce localități

f_350_200_16777215_00_images_6news335_apavil_sigla_1.jpg

 

 

 

 

 

Ca urmare a executării lucrărilor de montare debitmetru D200mm pe rețeaua de distribuție apă potabilă, din OL D325mm/PE D 315mm, ce deservește Comuna Păușești Măglași, parțial orașul Băile Olănești (străzile Cheia, Silvicultorilor și Podului), parțial comuna Vlădești (strada Dosul cu Morile), precum și a spălării rezervoarelor 2x500mc, aferente stației de tratare a apei Păușești Măglași, în data de 15.10.2019, între orele 900– 1500, se va întrerupe furnizarea apei potabile la consumatorii existenți în comuna Paușești Măglași – satele: Vlăduceni, Coasta, Pietrari, Ulmețel, Păusești Măglași și Valea Cheii, orașul Băile Olănești – străzile: Cheia, Silvicultorilor și Podului și comuna Vlădești - strada Dosul cu Morile.

În această perioadă orară, echipele de intervenție ale APAVIL SA vor face eforturi susținute pentru scurtarea timpului necesar finalizării lucrărilor.

Pentru asigurarea parametrilor de potabilitate a apei din rețea, certificați prin buletine de analiză a apei în secțiunea de intervenție (înainte și după spălarea rețelei), angajații Apavil SA vor efectua purjări în zona respectivă și în zone adiacente în care există posibilitatea modificării parametrilor de potabilitate.

Recomandăm consumatorilor afectați să lase să curgă cantitatea de apă necesară eliminării apei cu impurități produse ca urmare a întreruperii furnizării.

Cheltuielile ocazionate de cantitatea de apă eliminată vor fi suportate de către Apavil SA în urma unor solicitări scrise ale beneficiarilor, confirmate de specialiștii societății noastre.

Vă mulțumim pentru înțelegere!

COMPARTIMENTUL COMUNICARE, MASS – MEDIA AL SOCIETĂȚII APAVIL S.A.

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK