Menu

În scandalul cornurilor mucegăite, răspunsurile sunt prompte

f_350_200_16777215_00_images_radulescu_bica.jpg

 

 

 

 

 

A apărut un scandal de presă despre cornurile mucegăite distribuite elevilor din Vâlcea. Lumea a fost, pe drept, revoltată. Răspunsurile autorităților au fost însă prompte.

Consiliul Județean

LEGAT DE APARIŢIA UNOR PROBLEME ÎN CEEA CE PRIVEŞTE APROVIZIONAREA CU PRODUSE DE PANIFICAŢIE ÎN ŞCOLI, CONSILIUL JUDEŢEAN VÂLCEA FACE URMĂTOARELE PRECIZĂRI:
Nu vom tolera nicio abatere la calitatea produselor şi vom merge chiar până la rezilierea contractului. Am notificat clar firma în acest sens.
Chiar dacă vom rezilia acest contract, programul nu se întrerupe, fiindcă există o a doua firmă câştigătoare a licitaţiei, care, în caz de nevoie, va prelua furnizarea acestor produse.
Directorii de şcoli au persoane desemnate, care au responsabilitatea preluării produselor şi, de aceea, considerăm că este inadmisibil să ajungă astfel de produse la copii.
Solicităm Inspectoratului Şcolar Judeţean să îi tragă la raspundere pe cei care nu îşi îndeplinesc sarcinile şi să dispună măsurile care se impun, astfel încât cei plătiţi pentru asta să îşi facă datoria şi să verifice atent calitatea produselor livrate!
Compartimentul Comunicare, Relaţii Publice

Inspectoratul școlar

Cu privire la distribuirea produselor din Programul european „Laptele și cornul”, pentru anul școlar 2019-2020, în urma sesizărilor venite din partea unor unități de învățământ, dar și a apariției în presa locală, Inspectoratul Școlar Județean Vâlcea a dispus monitorizarea, în școlile din județul Vâlcea, prin intermediul inspectorilor de sector, a modului în care se derulează acest program.
De asemenea, s-a solicitat verificarea calității produselor primite, de către persoana desemnată prin decizie, înainte de a fi livrate elevilor, conducerea fiecărei unități de învățământ având obligația de a anunța fiecare neregulă distribuitorului, conform contractului, dar și inspectoratului școlar, conform fișei postului.
Menționăm că, toate unitățile de învățământ au fost notificate asupra măsurilor drastice care se vor lua în cazul nerespectarii cu strictețe a regulamentului de distribuire a produselor din Programul european „Laptele și cornul”, cu persoanele implicate din cadrul școlii.

Inspector școlar general, Prof. Andra Bică

Inspector management instituțional, Prof. Florentina Adina Dobrete

VALCEA - CELE MAI CITITE ARTICOLE

  1. 7 zile
  2. 30 zile
  3. 1 AN
The most visited gambling websites in The UK